اماكن احداث شده در حاشيه شهرها مقاومت ندارند

خبرگزاري فارس: سرپرست معاونت امور عمراني استانداري اردبيل گفت: بافت فرسوده و اماكن احداث شده در حاشيه شهرهاي استان اردبيل فاقد مقاومت در برابر زلزله‌هاي بزرگ و حوادثي از اين قبيل است.
خداوردي رحماني در گفتگو با خبرنگار فارس در اردبيل در حاشيه مانور تخريب آتش‌سوزي ناشي از زلزله اظهار داشت: در سال‌هاي پس از وقوع زلزله سال 1375 اردبيل تاكنون با مساعدت‌هاي مختلف زمينه مقاوم‌سازي نزديك به 45 تا 50 درصد منازل مسكوني روستايي در استان فراهم شده است. وي با اعلام اين‌كه از بدو فعاليت دولت نهم تاكنون 38 ميليارد تومان اعتبار براي مقاوم‌سازي و بازسازي مدارس استان اردبيل اختصاص يافته است، اظهار داشت: با اين حال هم‌اكنون نزديك به 2 هزار و 300 كلاس درس در سطح استان نياز به بازسازي و 2 هزار و 700 كلاس ديگر نيز نياز به مقاوم‌سازي دارد. رحماني با اشاره به اهميت مهار آب‌هاي سطحي استان براي جلوگيري از وقوع سيل و استفاده بهينه از نزولات آسماني در آبياري مزارع و مصرف شرب تصريح كرد: آغاز عمليات اجرايي چندين سد كوچك و معيشتي در كنار سدهاي بزرگ در حال اجرا به تحقق اين مهم كمك خواهد كرد. وي از انعقاد قرارداد با گروه مهندسان مشاور براي تهيه طرح جامع ايمني استان خبر داد و اضافه كرد: براي شناسايي دقيق‌تر و شفاف‌سازي حوادثي كه استان را تهديد مي‌كند و احصاي راه‌هاي مقابله با آن اين طرح تدوين مي‌گردد.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين‌كه در 15 سال گذشته حوادث غيرمترقبه يك هزار و 537 ميليارد تومان به استان اردبيل خسارت زده است، خاطر نشان كرد: نزديك به 360 حادثه طبيعي از سال 74 تاكنون بيش از يك هزار و 537 ميليارد تومان به استان اردبيل خسارت زده و 833 نفر را به كام مرگ كشيده است. وي افزود: به طور متوسط 42 درصد بلاياي طبيعي در استان مربوط به جاري شدن سيل، 18 درصد مربوط به زلزله، 16 درصد مربوط به خشكسالي و مابقي نيز مربوط به ساير حوادث غيرمترقبه است. انتهاي پيام/م20.
18:07 - 11 اکتبر 2009

0 بازدید




1 پاسخ