صبحگاه مشترك نيروهاي مسلح فومن برگزار شد
خبرگزاري فارس: بهمناسبت هفته دفاع مقدس، صبحگاه مشترك نيروهاي مسلح فومن با حضور مسئولان نهادهاي دولتي، نيروهاي انتظامي و نظامي اين شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از فومن، فرمانده سپاه اين شهرستان صبح امروز در اين مراسم با گراميداشت هفته دفاع مقدس و رشادتهاي رزمندگان و ايثارگران هشت سال جنگ تحميلي اظهار داشت: وظيفه همه است كه از ولايت فقيه پشتيباني كرده و گوش به فرمان نايب امام زمان (عج) باشيم.
واحد ناصح افزود: برخي افراد بهويژه نخبگان پشتيباني از ولايت را در منافع خود ميبينند و آنجا كه به منافع شخصي آنان آسيب وارد ميشود مقابله ولايت ميايستند.
وي با بيان اينكه در حوادث پس از انتخابات براندازي نظام دنبال ميشد، تصريح كرد: اين موضوع ربطي به انتخابات نداشته و از چهار سال قبل براي براندازي نظام و محدود كردن اختيارهاي ولي فقيه در دستور كار قرار داشت.
فرمانده سپاه ناحيه فومن خاطرنشان كرد: اين افراد با ارتباط با كشورهاي بيگانه، رسيدن به قدرت به هر شكل ممكن و بحث جدايي مردم از نظام را دنبال ميكردند كه با هوشياري و درايت مقام معظم رهبري اين توطئه خنثي شد.
ناصح با تاكيد براينكه خود را پشتيبان و سرباز ولايت ميدانيم، گفت: اين مسائل را بايد رصد كرد و درصدد تحليل آن بر آمد.
وي با اشاره به اينكه برخي از خواص در اين امتحان الهي مردود شدند، اظهار داشت: تمام سوابق اين افراد در راه خدمت به نظام از بين رفت اما مردم با اطاعت از فرمايشهاي مقام معظم رهبري از آزمايش الهي سربلند بيرون آمدند.
فرمانده سپاه ناحيه فومن تاكيد كرد: امام راحل فرمودند كه ميزان رفتار حال افراد است و اگر كسي اكنون به فرامين و نصايح امام (ره) و مقام معظم رهبري پشت كند، مسئوليتهاي گذشته وي هيچ شانيتي براي او ايجاد نميكند.
ناصح تصريح كرد: با ارتقاي بينش و بصيرت سياسي و ديني بايد بتوانيم مسائل را تحليل كرده و در راه راست گام برداريم.
فرماندار فومن نيز در اين مراسم با گراميداشت هفته دفاع مقدس و رشادتهاي رزمندگان هشت سال جنگ تحميلي گفت: هفته دفاع مقدس فرصتي است تا جوانان و آيندهسازان نظام اسلامي با رشادتها و ايثارگريهاي ملت ايران در آن دوران آشنا شوند.
محمد فلاح شجاعي افزود: در دوران دفاع مقدس انقلاب نوپا بود و هنوز ريشههاي رژيم سفاك پهلوي در كشور وجود داشت ضمن اينكه گروهكهاي ضدانقلاب به توطئه در داخل ميپرداختند.
وي ادامه داد: در دوران دفاع مقدس ارتش پاكسازي و سپاه تازه تشكيل شده بود و آغاز يك جنگ براي ايران بسيار دشوار و سنگين به نظر ميرسيد اما با درايت و فرماندهي امام (ره) اين كشتي در درياي پرتلاطم به طرف ساحل آزادي هدايت شد.
فلاح شجاعي با بيان اينكه گيلان در دفاع مقدس سهم چشمگيري داشته است، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس 8 هزار شهيد، 21 هزار جانباز و 4 هزار آزاده استان براي دفاع از ايران اسلامي نقشآفريني كردند.
فرماندار فومن خاطرنشان كرد: بسياري از جوانان شرايط دفاع مقدس را درك نكردهاند و بايد اين شرايط را با گراميداشت و خاطره شهدا به جوانان اين مرز و بوم بشناسانيم.
انتهاي پيام/ر20.
11:43 - 4 مهر 1388