معلمان و دانشآموزان از مؤثرترين اقشار در دفاع مقدس بودند
خبرگزاري فارس: مديركل نوسازي مدارس استان فارس گفت: معلمان و دانشآموزان از مؤثرترين اقشار در دفاع مقدس بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، احد دستنيان بعداز ظهر امروز در آيين افتتاح دارالقرآن و كتابخانه خيرساز كه با حضور آيتاللهالعظمي ناصر مكارم شيرازي برگزار شد اظهار داشت: در ششماهه نخست امسال 10 درصد پروژههايي كه براي اول مهر افتتاح كردهايم، حاصل عملكرد خيران است.
وي افزود: از ابتداي مشاركت خيران فارس در ساخت مدرسه، بيشاز 2 هزار و 300 كلاس درس با همكاري و كمك خيران در استان فارس ساخته شده است.
دستنيان با بيان اينكه در نخستين جشنواره خيران مدرسهساز استان فارس در سال 74، 40 ميليون تومان براي مدرسه سازي در استان هزينه شده است، تصريح كرد: در يازدهمين جشنواره كه امسال برگزار شد، خيران استان فارس نزديك به 30 ميليارد تومان براي ساخت مدرسه در فارس كمك كردهاند.
وي با اشاره به نخستين فرمان خداوند به پيامبر (ص) كه امر به خواندن بود، گفت: بهعنوان مسلمان افتخار ميكنيم كه منادي ترويج علم و آگاهي هستيم و در قرآن ما يكي از مواردي كه سوگند ياد شده قلم است.
دستنيان كارها و فعاليتهاي خير را محدود به مدرسهسازي ندانست و افزود: اما معتقديم كه يكي از بهترين كارهاي خير مدرسهسازي است.
وي خاطرنشان كرد: به عقيده ما مسلمانان راههاي رسيدن به خداوند به عدد حقايق است اما يكي از كارهايي كه راه را كوتاه ميكند، مدرسهسازي است.
مديركل نوسازي مدارس استان فارس، راه تسلط بر جهان را گسترش و دسترسي به دانش عنوان و تأكيد كرد: براي مقابله با زيادهخواهي مستكبران نيز بايد از همان راه وارد و به علم مجهز شد كه خيران مدرسهساز بيشترين اقدامات را در اين راه داشتهاند.
دستنيان با اشاره به شروع سال تحصيلي، تصريح كرد: خوشحاليم كه با شروع سال تحصيلي، اين مكان مقدس افتتاح ميشود.
وي خاطرنشان كرد: ساخت اين دارالقرآن و كتابخانه در زميني بهمساحت 500 مترمربع در چهار طبقه از سال 86 آغاز شده و در تير ماه سال جاري با اعتباري بالغبر 470 ميليون تومان بهپايان رسيد.
دستنيان از جمله مشكلات اين كتابخانه را كمبود كتاب و تجهيزات عنوان و تصريح كرد: آيتالله مكارم شيرازي قول تأمين كتابهاي اين كتابخانه را دادهاند.
انتهاي پيام/ن20
16:21 - 24 سپتامبر 2009