احتمال رويت هلال ماه عصر امروز در آبادان 2 درصد است

خبرگزاري فارس: مسئول ستاد استهلال در آبادان گفت: طبق محاسبات نجومي احتمال رويت هلال ماه در عصر امروز در اين شهرستان تنها دو درصد است.
ناصر روستا امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در آبادان افزود: گروه‌هاي رصد هلال ماه شوال از روز گذشته در حال آماده‌سازي خود براي انجام كار استهلال در آبادان و خرمشهر همزمان با ساير مناطق كشور هستند. وي اظهار داشت: به همين منظور نيز از عصر امروز و همزمان با غروب آفتاب 17 گروه استهلال در نقاط مختلف آبادان مسقر شده و به رصد ماه خواهند پرداخت. مسئول ستاد استهلال در آبادان ادامه داد: 9 گروه از آنها را كارشناسان نجومي تشكيل مي‌دهند كه در قالب گروه‌هاي ثابت و سيار به انجام رصد خواهند پرداخت. روستا تصريح كرد: گروه‌هاي مستقر در مسير آبادان ـ‌ اهواز، آبادان ـ ماهشهر، آبادان ـ اروندكنار و چوئبده را گروه‌هاي سيار و گروه‌هاي مستقر در تنگه، اروندكنار، شلمچه، بيلرهاي پالايشگاه آبادان را گروه‌هاي ثابت تشكيل خواهند داد. وي اضافه كرد: همچنين گروه اصلي استهلال كه شامل كارشناسان نجومي به همراه امام جمعه آبادان هستند نيز در بالاي پشت بام هتل آزادي آبادان مستقر مي‌شوند. مسئول ستاد استهلال در آبادان ادامه داد: علاوه بر اين گروه‌ها، هشت رصدگاه نظامي ديگر نيز در آبادان توسط تيپ سوم امام حسن(ع) كه مجهز به دوربين‌ها ديده‌باني پيشرفته و همراه با افراد آموزش ديده در رابطه با استهلال هستند به رصد ماه خواهند پرداخت. روستا خاطرنشان‌كرد: همچنين در 22 روستاي آبادان نيز طلاب، مدرسان و مبلغان حاضر در اين روستاها كه در اين باره آموزش ديده‌اند نيز به رصد ماه مي‌پردازند.
وي در خصوص احتمال رويت در مناطق جنوبي گفت: در مناطق جنوبي به دليل ارتفاع كمتر ماه احتمال رويت بيش از مناطق ديگر است به ويژه در مناطقي مانند جنوب عربستان با تلسكوپ‌هاي پيشرفته احتمال رويت وجود دارد. ‌مسئول ستاد استهلال در آبادان تصريح كرد: براي رويت ماه مبارك رمضان از زمان غروب آفتاب 32 دقيقه فرصت وجود داشت در حالي كه براي رويت ماه شوال تنها هشت دقيقه پس از غروب آفتاب امكان رويت وجود دارد و با توجه به درخشندگي كم و ارتفاع كم ماه از خط افق احتمال رويت هلال ماه در آبادان تنها 2 درصد است. روستا ادامه داد: طبق محاسبات نجومي انجام شده و براساس شواهد موجود احتمال رويت هلال ماه در عصر امروز در كشور بسيار ضعيف و تنها 10 درصد خواهد بود. وي در پايان اظهار داشت: در اين حال گروه‌هاي استهلال مستقر در مناطق مختلف از عصر امروز به رصد ماه خواهند پرداخت و به محض رويت ماه شوال آن را به دفتر مقام معظم رهبري مخابره خواهند كرد. انتهاي پيام/ص20
14:55 - 28 شهریور 1388

0 بازدید




1 پاسخ