حضرت علي(ع) بهترين الگوي عالميان است
خبرگزاري فارس: استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت علي(ع) ميوه رمضان است و شهادت او در اين ماه پيامآور و نويددهنده الگويي كامل براي عالميان است.
صديقه شاكريحسينآبادي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم دوران ولايت اميرالمومنين(ع) را با چالشهاي بسياري همراه دانست و افزود: فاصلهاي پس از رحلت پيامبر اكرم(ص) تا ولايت و امامت علي (ع) بسياري از ارزشها را نابود و محو كرد و جاهليت نويني را پديد آورد.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از كارگزاران و فرمانداران در حكومت حضرت علي(ع) كارشكني ميكردند به طوريكه مرزي بين دوستان و دشمنان اميرالمومنين(ع) وجود نداشت.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: روحيه اشرافيگرايي عدهاي را متاثر كرده بود تا از پذيرش ولايت اميرالمومنين(ع) سرپيچي كرده و آن را قبول نكنند.
شاكري حسينآبادي اميرالمومنين(ع) را الگوي فردي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي و... عنوان و تصريح كرد: عدالت عامل شهادت حضرت علي(ع) بود و ايشان براي برپايي اسلام و گذاردن عدالت از بسياري از نفسانيات خود دست كشيد.
وي ادامه داد: مولي الموحدين(ع) دنيا را وسيلهاي براي كسب ارزشهاي اخروي قرار داده بود و با وجود توانايي مالي در تهيه لباسهاي گرانبها از خريد آنها جلوگيري ميكردند و داراييهاي خود را صرف كمك به ايتام و مردم ميكردند.
استاد حوزه و دانشگاه اميرالمومنين(ع) را داراي روحيه بلند عرفان ناب معرفي كرد و گفت: از ادعيهها، سخنرانيها، خطبهها و حالات عبادي حضرت روايتهاي نقل شده است كه روح بلند ايشان را تاييد ميكند.
شاكريحسينآبادي اظهار داشت: امام علي(ع) عطوفت و مهرباني داشتند و با وجود رافت و مهرباني از حق مظلوم دفاع و ظالم را سرنگون ميكردند.
وي خاطرنشان كرد: حكومت نزد اميرالمومنين(ع) فاقد ارزش بود به طوريكه ايشان فرمودند: «حكومت براي من ارزشي ندارد مگر حقي را ادا كنم و باطلي را از بين ببرم».
استاد حوزه و دانشگاه جنگهاي زمان حضرت را عامل كينه خوارج عنوان كرد و بيان داشت: بسياري از خانوادههاي خوارج مانند ابن ملجم داغ ديده جنگ بودند و كمر به نابودي اميرالمومنين(ع) گشودند و تا شهادت ايشان پيش رفتند.
شاكريحسينآبادي در پايان يادآور شد: حضرت علي(ع) ميوه رمضان است و شهادت او در اين ماه پيامآور و نويددهنده الگويي است كه نيازمند آن هستيم.
انتهاي پيام/ط20
12:40 - 20 شهریور 1388