برنامه‌هاي اقتصادي كشور در گرو تامين ماليات است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان امور مالياتي كشور گفت: ماليات فقط مبناي درآمد نيست چرا كه تمام برنامه‌هاي اقتصادي در گرو اجراي صحيح برنامه مالياتي است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي اداره امور مالياتي استان مركزي علي‌اكبر عرب‌مازار در ديدار با استاندار مركزي افزود: ماليات از اركان تامين كننده نيازهاي كشور در بخش‌هاي مختلف است و بايد در اين زمينه با فرهنگ‌سازي و تعامل مناسب ميان مودي و امور مالياتي نسبت به تحقق كامل برنامه‌هاي مالياتي در كشور اقدام كرد. وي به اهميت اجراي سياست‌هاي اصل 44 و سياست‌هاي ابلاغي آن توسط مقام معظم رهبري و تاثير آن در بخش اقتصاد اشاره و تصريح كرد: با اجراي اصل 44 قانون اساسي، اقتصاد حاكميتي شده و اجراي طرح جامع مالياتي به عنوان يكي از ابزارهاي مهم سياست‌هاي اقتصادي رشد بالايي خواهد كرد. وي در ادامه با اشاره به افتتاح پروژه دادرسي مالياتي در استان مركزي گفت: با اجراي اين پروژه كه به علت كمبود فضاي اداري در استان مركزي اجرا نشده بود يكي از ابعاد مهم نظام مالياتي كشور كه همان بسط و گسترش عدالت مالياتي است مورد توجه قرار خواهد گرفت. عرب مازار از تدوين آيين‌نامه دادرسي مالياتي، تنظيم اوراق برگ‌هاي يكسان مالياتي، ايجاد هيئت‌هاي حل‌اختلاف مالياتي تجديدنظر به عنوان برنامه‌هاي طرح دادرسي مالياتي و كاهش زمان رسيدگي به پروژه‌هاي مالياتي و تفكيك كارشناسان قراردادها از ساير ماموران مالياتي، كاهش جرايم و وصول به موقع درآمدهاي مالياتي به عنوان نتايج اجراي اين طرح ياد كرد.
استاندار مركزي نيز گفت: جايگاه ماليات در جامعه و پرداخت آن از سوي موديان به عنوان مشاركت مردم در پيشرفت جامعه از مهم‌ترين اقداماتي است كه براي پايداري هر جامعه بايد به آن توجه كرد. علي‌اكبر شعباني‌فرد از توجه دولت نهم به امور زيربنايي در ماليات ياد كرد و افزود: طرح جامع مالياتي به عنوان پايه‌ريز بخش ماليات در جامعه بسيار مهم و حياتي است و بايد به اين مهم بيش از گذشته توجه شود. وي وجود نماينده قضايي در دادرسي مالياتي را نماد عدالت در اين بخش دانست و اظهار داشت: افتتاح پروژه دادرسي مالياتي در استان مركزي با توجه به وجود كارشناسان مستقل بررسي پرونده مالياتي گامي در ارتقا پرونده‌هاي مالياتي مهم و ارتقا عدالت مالياتي است. وي وجود 20 درصد مازاد درآمدهاي استاني را مرهون تلاش اداره كل امور مالياتي در استان دانست و از زحمات مدير كل و كاركنان اين سازمان قدرداني كرد و بيان داشت: براي افزايش توان كاري اين سازمان در استان مركزي تامين اعتبار ساختمان زرنديه و اختصاص زمين براي ساختمان ادارات امور مالياتي در شهرستان‌هاي كميجان و خنداب به زودي به انجام خواهد رسيد. مديركل امور مالياتي استان مركزي نيز گفت: اين اداره با وصول يك هزار و 750 ميليون ريال درآمدهاي مالياتي در 5 ماهه نخست سال جاري علاوه بر تامين درآمدهاي استاني 23 درصد مازاد درآمد داشته است.
حسين بني‌صفار كمبود نيروي انساني و وجود بيش از100 پست بلاتصدي در اداره كل و همچنين تامين اعتبار لازم به منظور ساخت ساخت‌هاي ادارات امور مالياتي در شهرستان زرنديه و كميجان و خنداب را به عنوان مشكلات امور مالياتي استان دانست و از مسئولان خواست با توجه به سرعت اجراي برنامه‌هاي طرح جامع مالياتي به اين اداره‌كل توجه ويژه‌اي صورت دهند. انتهاي پيام/ط10
13:13 - 16 شهریور 1388

0 بازدید




1 پاسخ