امر به معروف و نهي از منكر پيامد تربيتي دارد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش استان اردبيل گفت: عمل به فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه پيامد تربيتي دارد و براي همه مردم يك اصل است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، ژيلا فيروزي عصر امروز در جلسه شوراي امر به معروف و نهي از منكر آموزش و پرورش افزود: اگر مي‌خواهيم جامعه‌اي سالم و فرزنداني صالح داشته باشيم بايد تربيت درست و اسلامي را سرلوحه كارها و برنامه‌هاي خود قرار دهيم. وي به نقش و تاثيرگذاري فريضه امر به معروف و نهي از منكر در تربيت شايسته نسل‌هاي آينده اشاره كرد و اظهار داشت: نظام تعليم و تربيت ما بهترين محل و مبدا براي انجام اين فريضه و رونق گرفتن آن است. فيروزي تصريح كرد: معلمان و مديران وظيفه دارند خود با عمل به اين فريضه الهي نسل‌هاي آينده را طوري تربيت كنند تا از بيان و عمل به اين فريضه دوري نكنند. وي خاطر نشان كرد: امر خطير تعليم و تربيت يكي از اعمال مهم براي آموزش معروف است چرا كه اگر آموزش و تربيت صحيح انجام نشود خود بزرگ‌ترين منكر است. رئيس سازمان آموزش و پرورش استان اردبيل اضافه كرد: سازمان آموزش و پرورش استان بايد در احياي فرمان الهي امر به معروف و نهي از منكر سرآمد دستگاه‌هاي ديگر باشد. وي با اشاره به اين‌كه الگوپذيري دانش‌آموزان از معلمان و مربيان بسيار اساسي است گفت: در اين زمينه معلمان و مربيان مسئوليت سنگيني دارند چرا كه دانش‌آموز عمل و رفتار معلم را الگوي خود مي‌داند.
فيروزي بر لزوم جدي گرفتن اين امر توسط فرهنگيان تاكيد كرد و افزود: خوشبختانه در نظام اسلامي ما در سال‌هاي اخير عمل به فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه نهادينه شده كه انتظار داريم در مدارس و محيط‌هاي آموزشي نيز با گستردگي بيشتري دنبال شود. وي نزديكي شروع مدارس را يادآور شد و تصريح كرد: بايد از همان آغازين روز فعاليت مدارس با برنامه‌هاي فرهنگي طوري عمل كنيم تا دانش‌آموزان با كارهاي شايسته و ماندگار بيشتر و بهتر آشنا شوند. رئيس سازمان آموزش و پرورش استان اردبيل در پايان اظهار اميدواري كرد‌ با عمل به فريضه امر به معروف و نهي از منكر انجام اعمال خير در جامعه رونق و ترك معاصي با شتاب صورت گيرد. انتهاي پيام/‌ش20
20:13 - 10 شهریور 1388

0 بازدید




1 پاسخ