بخش ميمه ظرفيت‌هاي ناشناخته زيادي دارد

خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان ميمه را بخشي با ظرفيت‌هاي ناشناخته زياد و نيروي انساني مستعد و ارزشمند خواند.‌‍
به گزارش خبرگزاري فارس از ميمه، سيد مرتضي بختياري كه صبح امروز در حاشيه سفر به شهرستان شاهين‌شهر و ميمه و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من در طول اين مدت بين هفت تا هشت سفر به اين بخش داشته‌ام كه امروز دومين سفر رسمي شهرستاني است كه به همراه مسئولان استان به شهرستان شاهين‌شهر و ميمه دارم. وي افزود: در اين سفر وقتي ما به روستاها مي‌رفتيم نخستين حرف زبان مردم عزيز روستاها و شهرهاي ميمه و وزوان تشكر از كارها و اقداماتي است كه در دولت نهم انجام گرفته است. وي ادامه داد: ما خادم مردم هستيم و من معتقدم اين تشكرها مسئوليت ما را بيشتر مي‌كند چون كارهاي فراوان مانده ديگري وجود دارد كه بايد در دستور برنامه‌ها قرار بگيرد تا با برنامه‌ريزي منظم و لحاظ كردن اولويت‌ها و نيازها تدوين بشود و اميدواريم كه درآينده اين اتفاق با بركت بيافتد. استاندار اصفهان خاطرنشان كرد: در سند توسعه استان برش شهرستاني‌ها بر اساس نيازهاي فوري يا اضطراري يا اولويت دار است كه اميدواريم بتوانيم اعتبارات را نيز در همان راستا تخصيص داده و هزينه كنيم. وي در زمينه احداث كمپينگ گردشگري شمال شهر ميمه افزود: اين موضوع بايد در كارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري مطرح شود و بعد از طي مراحل قانوني و تصويب آن با مشاركت شهرداري يا بخش خصوصي آغاز شود.
بختياري تصريح كرد: در حال حاضر با توجه به اجراي اصل 44 قانون اساسي، سرمايه‌گذاري دولت و تخصيص بودجه ملي با اجراي اين اصل مغايرت دارد، دولت مشوق است تا بخش خصوصي در عرصه بيايد و از امتيازاتي كه دولت مي‌دهد استفاده كند. وي افزود: كمپينگ يك نياز است و با توجه به اينكه ميمه در گذرگاه تردد استان‌هاي ديگر است، مردم اگر بخواهند به هر استاني از كشور سفر كنند مجبورند از ميمه عبور كنند، اين چهارراه بودن ميمه مي‌طلبد كه بحث اين كمپينگ با قوت پيگيري شود، براي آغاز كار مبلغ 100 ميليون تومان اعتبار مد نظر گرفته شده اما يا بخش خصوصي بايد مشاركت كند يا شهرداري. بختياري گفت: البته ما نيز از طريق بودجه‌هاي دولتي به عنوان كمك نه به عنوان سرمايه‌گذاري سعي مي‌كنيم از محل مازاد و يا محل‌هاي ديگري كه محدوديت قانوني نداشته باشيم تخصيص بدهيم اما اين كار، كار بزرگي است و مجموعه عظيمي است و اگر بخش خصوصي بخواهد سرمايه‌گذاري كند بايد امتيازاتي خوبي به او داده شود تا اين مجموعه راه‌اندازي شود. استاندار اصفهان با اشاره به حياتي بودن شروع پروژه پتروپالايشگاه ميمه بيان داشت: پتروپالايشگاه براي بخش ميمه نقش كليدي و حياتي دارد و مهمترين موضوعي كه ما در اجراي اين پروژه با آن درگير هستيم بحث اخذ مجوز زيست محيطي آن است كه سرمايه‌گذار اين طرح پيگير آن است و تا جايي كه من اطلاع دارم مراحل نهايي اخذ مجوز نيز طي شده است.
وي ادامه داد: البته ما هم نهايت سعي خود را انجام داده‌ايم تا اين پروژه در روند خود دچار مشكل نشود و به سرمايه‌گذار هم اعلام كرده‌ايم در هر مرحله‌اي از سير انجام اين پروژه به مشكلي برخورد به ما اطلاع دهد تا ماهم از طريق مبادي ذي‌ربط پيگير رفع آن شويم كه در همين راستا جلسه‌اي در روز جمعه با آنان خواهيم داشت. انتهاي پيام/‌ش10
14:31 - 29 مرداد 1388

1 بازدید




1 پاسخ