افتخار انتخابات به نام ملت و ولايت ثبت شد
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت نظارت بر انتخابات استان اردبيل گفت: افتخارآفريني ملت ايران در انتخابات دهم رياست جمهوري ثمره ولايتپذيري ملت بود كه به نام آنها و ولايت در تاريخ ثبت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، حجتالاسلام عبدالله بيدار شامگاه چهارشنبه در همايش تجليل از مجريان انتخابات در اردبيل افزود: خلق حماسه 22 خرداد يك مشاركت همگاني در كشور بود كه شأن، شكوه و اقتدار نظام ما را دو چندان كرد.
وي به مشاركت 85 درصدي ملت در انتخابات 22 خرداد ماه سال جاري اشاره كرد و اظهار داشت: 40 ميليون راي ملت مايه مباهات و عزت نظام است و زمينههاي اعتماد و وثوق عمومي به نظام را سبب شده است.
بيدار به برخي تحركات بعد از انتخابات اشاره كرد و خاطر نشان نمود: متأسفانه برخيها اين غرور، حلاوت و شيريني را به كام ملت تلخ كردند و اجازه ندادند در سايه اين حضور ملت چند صباحي را در آرامش و امنيت مطلق باشند.
وي عيار واقعي اين انتخابات را دلبستگي و پايبندي به نظام عنوان كرد و افزود: آنهايي كه امروز رأي 40 ميليوني را با هر وسيله و انگيزهاي زير سئوال ميبرند در حقيقت به رأي مردم دهنكجي كرده و آن را نميپذيرند.
بيدار اصليترين برگزاركننده انتخابات را خود مردم دانست و تصريح كرد: اين قاطبه مردم بودند كه هم انتخابات را با صحت و سلامت برگزار كردند و هم به منتخب خود راي قاطع دادند.
وي انتخابات دهم را تجلي واقعي و عيني از شعار مردمسالاري ديني اعلام كرد و اظهار داشت: اين حركت به صورت خزنده و آرامآرام در بطن جامعه عموميت مييابد و در حقيقت با طرح شعار مردمسالاري ديني ارزشها و آرمانها نيز رنگ و لعاب حقيقي به خود ميگيرد.
رئيس هيئت نظارت انتخابات بازشماري 10 درصد آرا را يكي ديگر از نشانههاي سلامت انتخابات عنوان كرد و گفت: آنهايي كه مجريان انتخابات را به رفتارهاي غيرعقلايي متهم ميكنند در مقابل دوربينهاي صدا و سيما صحت اين بازشماري را تأييد كردند و امروز طرح هرگونه شعار در مورد مناظره، نظرسنجي و رفراندوم بهانهاي بيش نيست.
وي اضافه كرد: عدهاي چه بخواهند و چه نخواهند افتخار 22 خرداد ماه به نام ملت و نظام ثبت شده و ما تقارن آغاز به كار دولت دهم با ميلاد فرخنده آخرين ذخيره الهي را به فالنيك ميگيريم و اميدواريم دولت حق و عدالت را پرچمداري كند.
بيدار در ادامه سخنان خود اصليترين ستون و مايه بقاي نظام را ولايت مطلقه فقيه اعلام كرد و ادامه داد: استقرار نظام و حاكميت آن به رهبري حكيمانه و مدبرانه رهبر معظم انقلاب وابسته است و به شايستگي نيز رهبري انقلاب امت را در برهههاي حساس به سمت درست و واقعي هدايت كردند.
وي در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: انقلاب ما امروز به واسطه ولايت و رهبري صالح بيمه شده و به طور قطع و يقين از تهديدات و توطئه دشمن در امان ميماند.
انتهاي پيام/ط20
11:10 - 15 مرداد 1388