مشكلات بهداشتي آب انتقالي به جمكران رفع شد‌

خبرگزاري فارس: كارشناس آب و فاضلاب مركز بهداشت استان قم گفت:‌ با تدابيري كه امسال براي آب آشاميدني انتقالي به مسجد مقدس جمكران در ايام نيمه شعبان انديشيده شد‌، مشكلي از نظر بهداشت اين آب‌ نداريم.‌
محمدحسين باباخاني امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم در سخناني اظهار داشت:‌ امسال با كمك برخي از ارگان‌ها و نهادهاي استان از جمله شهرداري قم تدابيري براي انتقال آب آشاميدني بهداشتي و سالم به مسجد مقدس جمكران انديشيده شده است تا مشكلي از نظر بهداشت آب در اين منطقه براي زائرين ايام نيمه شعبان پيش نيايد. وي با اشاره به مشكلات سال‌هاي اخير از نظر بهداشت آب‌هاي انتقالي به مسجد مقدس جمكران در ايام نيمه شعبان گفت: در حال حاضر در اطراف مسجد مقدس جمكران انشعاب‌هايي از آب شيرين علي‌آباد كه هم‌اكنون در شهر مورد استفاده قرار مي‌گيرد ايجاد شده است و با قرار دادن آب سردكن بر سر راه اين انشعاب‌ها قسمتي از نياز آب آشاميدني در ايام نيمه شعبان در مسجد مقدس جمكران از اين راه رفع مي‌شود و از سوي ديگر تعدادي از دستگاه‌هاي اداري نيز آب آشاميدني بسته‌بندي شده را در اين ايام توزيع خواهند كرد. كارشناس آب و فاضلاب مركز بهداشت استان قم افزود: البته بخشي از مردم نياز آب آشاميدني خود را از مراكزي كه در اطراف جمكران وجود دارد خريداري مي‌كنند كه اين هم كمكي براي رفع اين مشكل مسجد مقدس جمكران در ايام نيمه شعبان است.
باباخاني همچنين از انتقال آب آشاميدني سالم از طريق تانكرهاي مخصوص انتقال آب به مسجد مقدس جمكران خبر داد و اظهار داشت: با رايزني‌هايي كه با شركت آب و فاضلاب شهري و روستايي و سازمان جهاد كشاورزي استان شده است از تانكرهاي مخصوص انتقال آب آشاميدني اين دستگاه‌ها براي انتقال آب آشاميدني بهداشتي و سالم به مسجد مقدس جمكران استفاده خواهد شد تا زائرين ايام نيمه شعبان كمتر با مشكل كمبود آب در اين مسجد مواجه شوند. وي در پايان سخنان خود از بازرسي 24 ساعته در ايام نيمه شعبان خبر داد و افزود: در ايام نيمه شعبان گروه‌هاي بازرسي مركز بهداشت قم با حضور 24 ساعته در مسجد مقدس جمكران بر نحوه ارائه آب آشاميدني سالم و بهداشتي به زائرين ايام نيمه شعبان نظارت خواهند كرد. انتهاي پيام/ش20.
10:22 - 12 مرداد 1388

0 بازدید




1 پاسخ