دانشآموزان دختر خوزستاني به سوريه اعزام ميشوند
خبرگزاري فارس: مدير سازمان دانشآموزي استان خوزستان گفت: با توجه به ممنوعيت اعزام دانشآموزان به حج عمره، امسال دانشآموزان دختر استان خوزستان به اردوي معنوي سوريه اعزام ميشوند.
محمدحسن خواجهزاده امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: استان خوزستان امسال براي نخستين بار برنامه اعزام دانشآموزان دختر به سفر معنوي سوريه را در برنامه كار خود قرار داده است.
وي افزود: در حال حاضر استان خوزستان دو كاروان با جمعيت 160 نفر، براي اعزام به سوريه دارد كه 150 نفر از آنان دانشآموز و 10 نفر ديگر شامل عوامل اجرايي هستند.
مدير سازمان دانشآموزي استان خوزستان گفت: اعزام اين دانشآموزان به دليل مشكلات آب و هوا و بيماري آنفلوانزا به تعويق افتاده است اما در نخستين فرصت، تاريخ اعزام اطلاع داده ميشود.
وي ادامه داد: قبل از اعزام دانشآموزان جلسهاي با مربيان با هدف برنامهريزي و ايجاد هماهنگي در اجراي برنامه برگزار شد كه شامل برنامههاي فرهنگي از جمله ختم قرآن و صلوات، برپايي نماز جماعت و ادعيه، تكثير بروشور احاديث ائمه اطهار و انجام مسابقات توسط مربيان براي دانشآموزان بود.
مدير سازمان دانشآموزي خوزستان گفت: علاوه بر اجراي برنامههاي فرهنگي توسط سازمان دانشآموزي، شركتهاي كارگزاري كه مسئوليت اعزام افراد به سوريه را دارند نيز يك برنامه معمول هفتروزه براي دانشآموزان اجرا ميكند.
خواجهزاده با اشاره به اينكه به دليل تعطيلي مدارس، استقبال دانشآموزان از اين اردو بسيار كم بوده، افزود: تبليغات آموزش و پرورش و ادارات نواحي و مناطق نيز بسيار ضعيف بوده است.
وي ادامه داد: 122 نفر از دانشآموزان اعزامي در دو كاروان متعلق به شهر اهواز هستند.
اين مقام مسئول تصريح كرد: اولويت اعزام دانشآموزان به كشور سوريه به دليل حذف سفر معنوي حج عمره با دختران است و در صورت استقبال دانشآموزان، متعاقبا اعزام دانشآموزان پسر نيز در برنامه كار سازمان قرار ميگيرد.
براساس اين گزارش، هزينه اعزام هر دانشآموز به سفر سوريه 340 هزار تومان است و دانشآموزان علاقهمند به شركت در اين اردو ميتوانند به سازمان آموزش و پرورش و ادارات مربوطه محل زندگي خود مراجعه كنند.
انتهاي پيام/ل20.
18:09 - 7 مرداد 1388