صرف اعتبار در زمينه آموزشهاي مهارتي سرمايهگذاري است
خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان گفت: هرچه قدر در زمينه آموزشهاي مهارتي اعتبار بگذاريم، سرمايهگذاري كردهايم نه هزينه.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان به دنبال برگزاري برنامههاي هفته مهارت و به مناسبت ششم مردادماه روز ملي «كارآفريني و آموزشهاي فني و حرفهاي»، مديركل، معاون آموزش، پژوهش و برنامهريزي، جمعي از مسئولان اداره كل و روساي مراكز فني و حرفهاي شهر اصفهان با سيدمرتضي بختياري استاندار اصفهان ديدار كردند.
در اين ديدار محمدعلي زارع مديركل فني و حرفهاي استان اصفهان ضمن ارائه گزارشي از عملكرد اداره كل آموزش فني و حرفهاي در حوزههاي آموزش دانشجويان و اجراي دورههاي مهارت پيشرفته، آموزشهاي مهارتي ويژه صنايع و صنوف استان خصوصاً خوشههاي صنعتي آجر، سنگ و نساجي، واگذاري كارگاههاي آموزشي و خريد خدمات آموزشي در راستاي اجراي اصل 44، برگزاري مسابقات ملي مهارت، استفاده از توانمنديهاي بخش خصوصي و افزايش مشاركتهاي مردمي و افزايش امكان دسترسي آحاد افراد جامعه به آموزشهاي فني و حرفهاي صحبت كرد.
وي در ادامه با اشاره به افزايش تعداد مراكز ثابت آموزشي در استان از 45 مركز به 50 مركز ثابت و وجود 30 مركز سيار، 21 مركز آموزش در پادگانها، 22 پايگاه آموزش روستايي و 1700 آموزشگاه آزاد فعال در استان اظهار داشت: تعهدات آموزشي اين اداره كل در سال 1388 بالغ بر نودوسهميليون نفرساعت در بخشهاي خصوصي و دولتي است.
زارع همچنين از ايجاد معاونت مهارتهاي پيشرفته با هدف نهادينهكردن موضوع كارآفريني و آموزشهاي پيشرفته و گسترش آن در اين اداره كل خبر داد و افزود: اين اداره كل براي شاغلين در كارخانجات از كارگر تا مدير كارخانه برنامه آموزشي دارد و براي فارغالتحصيلان هم در طرح كارورزي دوره يازدهماهه و گذراندن120ساعت آموزش مهارتي جهت ورود به بازار كار آماده ميشوند.
استاندار اصفهان نيز در آغاز صحبت ضمن تبريك فرا رسيدن اعياد شعبانيه، هفته مهارت و روز ملي كارآفريني و در ادامه با تشكر از زحمات مديركل و مجموعه اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان اظهار داشت: مديركل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان، از مديران همراه در سياستهاي استاني و موفق استان هستند كه فعاليتهاي ارزشمند و بسيار غني در زمينههاي مختلف آموزشي و فرهنگي انجام دادهاند.
بختياري در ادامه گفت: در سال اصلاح الگوي مصرف، درست مصرف كردن يك اصل است اما روي ديگر سكه افزايش بهرهوري است كه خميرمايه اصلي آن مهارت است كه هرچه قدر در زمينه آموزشهاي مهارتي اعتبار بگذاريم، سرمايهگذاري كردهايم نه هزينه.
وي افزود: مديران شاغل در دستگاههاي اجرايي بايد واگذاري كارهاي مردم را به خودشان در راستاي خصوصيسازي بسيار مهم دانسته و در اين مسير فعاليت كنند و اهم عملكرد خود را بر پايه حمايت، هدايت و نظارت قرار دهند كه با توجه به گزارشات واصله، اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان تا كنون با صدور مجوز براي 2012 آموزشگاه در سطح استان و فعاليت 1700 آموزشگاه آزاد و همچنين واگذاري كارگاهها و مديريت مراكز آموزش فني و حرفهاي به بخش خصوصي و خريد خدمات آموزشي، توانستهاست از بخش خصوصي حمايت كرده و با ارائه راهكارهاي نويني همچون ارائه آموزشهاي كارآفريني و آموزشهاي شاغلين در صنايع اين بخش را هدايت و همچنين اخيرا با تشكيل گروه بازرسي خود نظارت بر فعاليتهاي آموزشهاي مهارتي را ساماندهي كند.
همچنين استاندار اصفهان از فعاليت شوراي فرهنگي اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان كه خود فعاليتي مبتكرانه و الگوساز براي ساير استانهاي كشور بودهاست، تقدير كرد.
انتهاي پيام/ب20.
13:03 - 29 جولای 2009