حتي يك نفر بيكار بومي در جزيره خارگ وجود ندارد

خبرگزاري فارس: نماينده مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس گفت: با تعامل بين شركت نفت و مسئولان منطقه به جرأت مي‌توان گفت كه در جزيره خارگ حتي يك نفر بيكار بومي وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، غلامعلي ميگلي‌نژاد پيش از ظهر امروز در جلسه مشترك با فرماندار و مسئولان شهرستان ديلم اظهار داشت: با مساعدت و همكاري مسئولان جزيره خارگ و مديران شركت نفت امروز ما شاهد اشتغال 100 درصد افراد بيكار بومي جزيره خارگ هستيم و حتي يك نفر بيكار در اين جزيره يافت نمي‌شود. وي افزود: با اين رويه و تعامل براي تأمين نيروي كار فني براي شركت‌هاي نفت و گاز جزيره و كاهش بيكاري در ديگر مناطق جوانان جوياي كار شهرستان‌هاي گناوه، ديلم و بوشهر را نيز به اين جزيره براي اشتغال اعزام مي‌كنيم. نماينده مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: معضل بيكاري در شهرستان ديلم را با همكاري و تعامل بين مديران محلي و مديران نفت و گاز مستقر در حوزه شهرستان مي‌توان ريشه‌كن كرد. ميگلي‌نژاد ادامه داد: با تقدير از تعامل و همكاري مديران شركت نفت جزيره خارگ خواستار ايجاد تعامل در ديگر مناطق استان با مديران نفت و گاز هستيم. فرماندار ديلم نيز در اين جلسه بيان داشت: عدم وجود دفتر هماهنگي شركت‌هاي نفت و گاز، عدم هماهنگي و سازماني بين شركت‌هاي نفت و گاز با ادارات و نهادهاي شهرستان و اداره اين شركت‌ها به وسيله مديريت متمركز در شهرستان گچساران كهگيلويه و بويراحمد از مهم‌ترين مشكلات و موانع در تعامل و همكاري في‌مابين اين شهرستان است. عبدالله ستارپناهي خاطرنشان كرد: ما خواستار استقرار دفتر نمايندگي اين شركت‌ها در شهرستان ديلم به عنوان نخستين گام براي برچيدن مشكلات و افزايش تعامل في‌مابين هستيم.
فرماندارديلم در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: وجود 105 حلقه چاه نفت، تأسيسات تلمبه‌خانه گوره، شركت يونيت 2 و شركت گاز NGL1300 سياهمگان گچساران و همچنين تأسيسات عظيم فلات قاره امام حسن و سكوهاي نفتي تابعه سروش، نوروز بهرگان، بهرگانسر و هنديجان كه با مديرت در تهران اداره مي‌شود، مي‌توانند با جذب نيروهاي بومي شهرستان نرخ بيكاري را زير صفر برسانند. اين مقام مسئول با انتقاد از همكاري و هماهنگي مديران شركت نفت فلات قاره و بهرگان گچساران، افزود: ما خواستار تعامل و همكاري بيشتر شركت‌هاي تابعه گچساران با مسئولان شهرستان ديلم هستيم. ستارپناهي تصريح كرد: با نارضايتي عمومي مردم به ويژه روستاييان از وضعيت بيكاري و عدم امكان دسترسي به فرصت‌هاي شغلي در شركت‌هاي مجاور روستاها، خواستار رسيدگي جدي كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي به اين معضل و مشكل اساسي در برخي نقاط كشور هستيم تا از هرگونه سوء استفاده پيشگيري شود. امام جمعه موقت شهرستان ديلم نيز با اشاره به راه‌اندازي مراكز فني‌وحرفه‌اي ابراز داشت: با كسب مهارت‌هاي فني به وسيله جوانان بيكار جوياي كار و نياز شركت‌هاي نفت و گاز منطقه به نيروهاي فني هرگونه به كارگيري نيروهاي غيربومي غيرمنطقي است. حجت‌الاسلام شيخ‌محمد گله‌گير اظهار داشت: جوانان بيكار به اميد اشتغال به كسب حرفه فني و مهارت روي آورده‌اند و نااميد كردن آنان با جذب نيروهاي غيربومي در هيچ شرايطي توجيه‌پذير نيست. انتهاي پيام/ج10
13:53 - 25 تیر 1388

1 بازدید




1 پاسخ