مهندسي فرهنگي بايد منطبق بر آموزه‌هاي قرآني باشد

خبرگزاري فارس: دبير شوراي روابط عمومي مازندران گفت: مهندسي فرهنگي بايد منطبق بر آموزه‌هاي قرآني باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سامانه اطلاع‌رساني استانداري مازندران، كمال رستمعلي در جريان بازديد از دفتر خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايكنا و مركز پژوهش و افكار سنجي وابسته به جهاد دانشگاهي استان گفت: كار خبرنگاران زدودن غبار از واقعيت‌ها و جلوه دادن به فعاليت‌هاي موجود در جامعه است. رستمعلي انتقاد سازنده را از جمله مهم‌ترين وظايف اصحاب رسانه دانست و اظهار داشت: فضاي مدح دوستي و ستايش از اشخاص به جاي پرداختن به پروژه‌ها و برنامه‌هاي كلان توسعه‌اي از جمله آسيب‌هايي است كه يك جامعه در حال رشد را تهديد مي‌كند و بايد با كار كارشناسي و اعمال انتقاد‌هاي سازنده به بازسازي اين فضا پرداخت. دبير شوراي روابط عمومي استان با بيان اينكه مخاطب حرفه‌اي مشتاق تحليل كارشناسانه از وقايع و رويدادهاي جامعه از سوي رسانه‌هاست، تصريح كرد: بخش اعظمي از كار رسانه‌ها را خبررساني دربر مي‌گيرد و تحليل و گزارش در آن كمتر ديده مي‌شود كه اين امر از جمله نواقص موجود در فضاي رسانه استان است. رستمعلي خواستار معرفي و تبيين بيشتر عملكرد تمام بخش‌هاي مربوط به جهاد دانشگاهي از جمله مركز پژوهش و افكار سنجي آن شد و بيان داشت: با توجه به اينكه افكار‌سنجي كمك شاياني به توسعه استان مي‌كند،‌ بنابراين مي‌توان با تحليل درست رويدادها، اتفاقات احتمالي آينده را پيش‌بيني كرده و بر اساس آن به برنامه‌ريزي بهتر پرداخت.
وي در ادامه گفتگو با مدير اجرايي خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در مازندران، تحقق مهندسي فرهنگي را بر اساس آموزه‌هاي قرآني دانست و هر اتفاقي در اين راستا را با بركت برشمرد و گفت: مهندسي فرهنگي در جامعه بايد منطبق با آموزه‌هاي قرآني انجام شود. مجيد نيكجو سردبير خبرگزاري ايسنا در مازندران تعداد اخبار ارسالي اين مركز در سال گذشته را بيش از ۳ هزار خبر اعلام كرد و گفت: اين خبرگزاري به ارائه ۱۳ سرويس، اعم از سياسي، اقتصاد و بازرگاني، اجتماعي، گردشگري و فرهنگ و هنر مي‌پردازد. وي از رشد ۴۵ درصدي اخبار ارسالي ايسنا مازندران در سال ۸۷ نسبت به سال ۸۶ خبر داد و افزود: در سال ۱۳۸۷ و در قسمت گزارش‌هاي خبري شاهد رشد ۱۲۰ درصدي، نسبت به سال ۸۶ بوده ايم. نيكجو با ارائه گزارشي از مهم‌ترين فعاليت‌هاي انجام شده توسط ايسنا مازندران در ارتباط با انتخابات اخير رياست جمهوري گفت: ايسناي مازندران دومين خبرگزاري استاني بود كه با تشكيل ميزگرد سياسي در فضاي مجازي و بحث حول سه محور مهندسي فرهنگي، توسعه استان و دانشجوي سياسي و با دعوت از صاحب‌نظران، بي‌طرفانه به نقد و بررسي مسائل و ديدگاه‌هاي مختلف پرداخت.
حميدرضا گل محمدي مدير اجرايي خبر گزاري قرآني ايران (ايكنا) نمايندگي مازندران تعداد اخبار ارسالي از تاريخ ۲۸ دي ماه ۸۵ تا ۲۰ تير ماه سال جاري را بيش از ۶ هزار خبر اعلام كرد و گفت: اين خبرگزاري از ۲۸ دي ماه سال ۸۵ در مازندران راه‌اندازي شد و هم اكنون با فعاليت ۱۰ خبرنگار و در پنج نمايندگي به فعاليت‌هاي خود ادامه مي‌دهد. وي از افتتاح رسمي اين خبرگزاري در آينده نزديك خبر داد و افزود: خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) نخستين و تنها خبرگزاري تخصصي قرآن كريم در جهان اسلام است كه اخبار و رويدادهاي مختلف جهان و ايران را با رويكرد قرآني در حوزه‌هاي مختلف سياسي، هنري، ادبي مورد بررسي و تحليل قرار مي‌دهد. گل‌محمدي از توليد هزار و 200 خبر با استفاده از ۳۵ زبان زنده دنيا در قالب ۳۰ شعبه داخلي و ۱۵ شعبه خارجي تا سال ۱۳۹۰ خبر داد و گفت: ترويج فرهنگ متعالي و انسان‌ساز قرآن كريم در جامعه، اطلاع رساني روزآمد و جامع از فعاليت‌هاي قراني در سراسر كشور، انعكاس و انتقال فضاي قرآني حاكم بر جمهوري اسلامي به كشورهاي ديگر، ارتقاي آگاهي‌هاي قرآني اقشار مختلف جامعه و توليد جريان‌هاي فكري و فرهنگي با محوريت قرآن كريم از جمله اهداف اين خبرگزاري است.
سيده زينب تقوي مدير مركز پژوهش و افكار سنجي (ايسپا) جهاد دانشگاهي مازندران هدف از تشكيل اين مركز را كمك به مديران براي انجام برنامه‌ريزي‌هاي علمي و ارزيابي دقيق فعاليت‌هاي سازمان‌ها دانست و بيان داشت: اين مركز با انجام نظر سنجي‌هاي علمي در داخل و خارج از سازمان‌هاي دولتي و خصوصي با محوريت رضايت مشتريان و ارباب رجوع، ارزيابي عملكرد سازمان‌ها، رضايت شغلي كاركنان، نيازسنجي و امكان سنجي سعي بر ياري رساندن به برنامه‌ريزان محلي و استاني براي ارتقاي اهداف سازمان‌ها كرده است. وي از اجراي طرح‌هاي متعدد تحقيقاتي در سطح ملي و استاني از سال ۱۳۸۴ خبر داد و افزود: در حال حاضر اين مركز بيش از ۲۰۰ پرسشگر آموزش ديده و متخصصان مجرب در حوزه‌هاي جامعه شناسي و مديريت در سطح استان دارد كه مي‌تواند در حداقل زمان ممكن طرح‌هاي نظرسنجي سازمان‌ها را به انجام رساند. مدير پژوهش و افكار سنجي جهاد دانشگاهي مازندران از اجراي بيش از ۱۲ طرح افكار‌سنجي در سه ماهه‌ نخست سال جاري خبر داد و گفت: از مزاياي اين طرح‌ها درصد بالاي اطمينان آنهاست، به ‌طوري كه به عنوان نمونه در آخرين نظر سنجي انجام گرفته در ارتباط با انتخابات اخير كه با استفاده از جديدترين متدهاي علمي انجام شد، يكي از دقيق‌ترين نظرسنجي‌ها در سطح كشور با ضريب خطاي بسيار پايين به انجام رسيد. انتهاي پيام/ص20.
10:09 - 13 جولای 2009

0 بازدید




1 پاسخ