دولت دهم دولتي با پشتوانه‌تر است

خبرگزاري فارس: نماينده مردم پلدختر در مجلس گفت: احمدي‌نژاد با پشتوانه ملت ايران در مقابل زورگويي‌هاي دولت‌هاي غربي ايستاده‌گي مي‌كند.
علي كائيدي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد اظهار داشت: عملكرد دولت نهم در سياست خارجي عزتمدارانه بوده و از اين به بعد اينگونه است. وي افزود: اين در حالي‌است كه مخالفان احمدي‌نژاد عملكرد دولت نهم را در عرصه سياست خارجي، ماجراجويي توصيف مي‌كنند. كائيدي اظهارداشت: احمدي‌نژاد با پشتوانه ملت ايران در مقابل زورگويي‌هاي دولت‌هاي غربي ايستاد و از حق استفاده ايران از انرژي هسته‌اي ذره‌اي عقب‌نشيني نكرد و شاهديم كه بحث هسته‌اي ايران در جهان به رسميت شناخته شده است. وي خاطرنشان كرد: همچنين ساير تهديداتي كه عليه ايران در جهان وجود داشت، تقريبا به صفر رسيده و برخلاف دولت‌هاي گذشته كه ايران منزوي و ناكام ميدان بود، امروز در بيشتر عرصه‌ها فعال و موفق است. نماينده مردم پلدختر در مجلس شوراي اسلامي با مثبت ارزيابي كردن عملكرد دولت نهم‌ تصريح كرد: فعاليت‌هاي اين دولت در خدمت‌رساني به مردم بي‌سابقه بوده است. وي با بيان اينكه سرمايه‌گذاري‌هاي خوبي در كارهاي زيربنايي كشور انجام شده است، افزود: در دولت نهم توجه ويژه‌اي به نيازهاي اقشار كم درآمد جامعه صورت گرفته است و اين مهم شعار هر شهروند ايراني يك شهروند درجه يك است را محقق مي‌كند. كائيدي اظهارداشت: ايران اسلامي امروز كشوري در حال پيشرفت است و هر روز شاهد حركت و جهش در بخش‌هاي مختلف كشور هستيم و روز به روز زيرساخت‌هاي توسعه در ايران اسلامي قوي‌تر مي‌شود.
وي فضاي كنوني كشور را فضاي‌پر از الفت و نزديكي و همدلي ميان مردم، رهبري و نظام دانست و افزود: در سايه اين همبستگي هر روز شاهد پيشرفت‌هاي بيشتري خواهيم بود. نماينده مردم پلدختر در مجلس شوراي اسلامي خواستار رعايت انصاف در كلام برخي افراد در زمينه انعكاس پيشرفت‌هاي به عمل آمده در سال‌هاي اخير شد و گفت: برخي اين پيشرفت‌ها را ناديده مي‌گيرند و به دنبال سياه‌نمايي هستند كه بهره‌اي هم براي كسي ندارد. وي با بيان اينكه امروز در كل كشور شاهد پويايي و تحرك هستيم، اظهار داشت: ‌برخي تمام اين پيشرفت‌ها را ناديده مي‌گيرند و حرف‌هاي غير‌علمي مي‌زنند كه از آنان دعوت مي‌كنيم، بيايند تا اين پيشرفت‌ها را به آنان نشان دهيم. انتهاي پيام/ص20.
16:08 - 10 تیر 1388

0 بازدید




1 پاسخ