دوره تخصصي CPR پيشرفته در فريدونكنار برگزار شد
خبرگزاري فارس: رئيس جمعيت هلال احمر فريدونكنار گفت: دوره تخصصي CPR پيشرفته براي پزشكان برگزار شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان فريدونكنار، مهدي آزادي كناري ظهر امروز در جلسه مباحث آزاد سازمان جوانان هلال احمر فريدونكنار اظهار داشت: تشكيل كلاسهاي آموزشي امدادي در سطح شهرستان با جديت پيگيري ميشود و در همين ارتباط سال گذشته 80 دوره كلاسهاي كمكهاي اوليه همگاني و پايه براي برادران و خواهران منطقه برگزار شده است.
آزادي با بيان اينكه سال گذشته بيش از يك هزار و 700 نفر در اين كلاسها شركت كردهاند، تصريح كرد: 130 نفر در دورههاي تخصصي CPR پيشرفته و آموزش امدادي نجات ساحلي كه در دو دوره مجزا برگزار شده است، شركت كردهاند.
وي با اشاره به اينكه 25 امدادگر در پست امداد و نجات ساحلي شهرستان فريدونكنار فعاليت داشتهاند، اظهار داشت: در سال 87 بيش از 400 نفر در خارج از طرحهاي نجات غريق سواحل شهرستان توسط امدادگران نجات يافتهاند.
آزادي بيان داشت: واحد واكسيناسيون جمعيت هلال احمر فريدونكنار در شش ماهه دوم سال 87 بيش از 700 نفر از هموطنان را براي اعزام به مكه مكرمه و مدينه منوره واكسينه كرده است كه گاهي از مسافران نيز شامل آن شدهاند.
رئيس جمعيت هلال احمر فريدونكنار با اشاره به اينكه اين واحد شهرستاني فريدونكنار، محمودآباد و بابلسر را زير پوشش قرار ميدهد، خاطرنشان كرد: بيش از يك هزار و 700 نفر سال گذشته توسط اين واحد واكسينه شدهاند كه بخش اعظم اين افراد را مسافران عتبات عاليات تشكيل ميدهند.
آزادي كناري افزود: پستهاي سبك و سنگين امدادي يكي از نيازهاي اصلي جمعيت هلال احمر فريدونكنار براي خدمت به همشهريان و هموطنان محسوب ميشود كه بايد بهزودي تامين شود.
وي با تاكيد بر تشكيل كانون خيران و خانه داوطلب در منطقه تصريح كرد: تمامي نيازمنديها و كمبودهاي سازمان به جمعيت استان ارجاع شده است و اميدواريم با توجه به پرونده روشن و درخشان اعضاي جمعيت هلال احمر فريدونكنار و سوابق كاري مطلوب آنها نگاه ويژهاي نسبت به اين فعاليتها و پشتكارها شود.
انتهاي پيام/ر20.
17:12 - 31 خرداد 1388