‌عزم عمومي انتخاباتي پرشور را رقم مي‌زند

خبرگزاري فارس: استاندار لرستان گفت: با عزم عمومي فعلي شاهد انتخاباتي پرشور خواهيم بود.
حسين صابري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد اظهار داشت: حضور حداكثري مردم در انتخابات رياست جمهوري از نظر داخلي وخارجي با اهميت است. وي با بيان اينكه مشاركت حداكثري در انتخابات‌ نشان‌دهنده مردم سالاري ديني است، افزود: حضور حداكثري در انتخابات در گرو برقراري اعتماد متقابل بين عوامل اجرايي و مردم است. استاندار لرستان تصريح كرد: اگر تحليلي از انتخابات در ساير كشورها داشته باشيم، مي‌بينيم كه ميزان مشاركت مردم در آن‌ 30 تا 40 درصد است. صابري با بيان اين مطلب كه مردم ايران در تمام صحنه‌ها به ويژه انتخابات حضوري فعال داشته‌اند، گفت: در كشور ايران ميزان مشاركت مردم در انتخابات بسيار بالا بوده و اين نشان‌دهنده مردم سالاري ديني است. وي با بيان اينكه ايجاد تضمين سلامت انتخابات وظيفه مسئولان و رسانه‌هاست، اظهار داشت: در انتخابات 30 سال گذشته راي مردم محفوظ مانده و اين را مردم مي‌دانند، و مردم بايد اين را بدانند در اين دوره نيز همچون دوره‌هاي گذشته راي آنها محفوظ است. صابري گفت: تمام شرايط براي برگزاري انتخابات رياست جمهوري در استان لرستان فراهم است. استاندار لرستان تصريح كرد: با عزم عمومي فعلي شاهد انتخاباتي پرشور خواهيم بود. صابري گفت: م‍ش‍ارك‍ت‌ پ‍رش‍ور م‍ردم‌، م‍ي‍ز‌ان‌ ‌اث‍رگ‍ذ‌ار‌ي‌ ر‌ا ب‍ي‍ش‍ت‍ر م‍ي‌ك‍ن‍د و ن‍ه‌ م‍ح‍ك‍مي‌ ب‍ه‌ دش‍م‍ن‍ان‌ ب‍ي‍گ‍ان‍ه‌ و ب‍ي‍گ‍ان‍ه‌ پ‍رس‍ت‍ان‌ ‌اس‍ت‌.
‌اس‍ت‍ان‍د‌ار ل‍رس‍ت‍ان‌ ‌اظ‍ه‍ار د‌اش‍ت‌: ب‍ا ت‍وج‍ه‌ ب‍ه‌ ت‍رف‍ن‍د‌ه‍ا‌ي‌ ‌اس‍ت‍ك‍ب‍ار‌ ب‍اي‍د ف‍ض‍ا ر‌ا ب‍ه‌ گ‍ونه‌ا‌ي‌ ف‍ر‌ا‌ه‍م‌ ك‍ن‍ي‍م‌ ت‍ا م‍ردم‌ ب‍ا ر‌غ‍ب‍ت‌ و ب‍اش‍ك‍وه‌ت‍ر در د‌ه‍م‍ي‍ن‌ دوره‌ ‌ان‍ت‍خ‍اب‍ات‌ ري‍اس‍ت‌ ج‍م‍ه‍ور‌ي‌ ش‍رك‍ت‌ ك‍ن‍ن‍د. صابري افزود: وظيفه اصلي مسئولان و دولت ايجاد اعتماد در ميان اقشار مختلف جامعه است. وي گفت: اگر مردم بدانند راي آنها موثر است، با شور بيشتري در انتخابات شركت مي‌كنند. ‌صابري تصريح كرد: ارائه خدمات به مردم مطابق با واقعيت سبب اعتماد و در نتيجه حضور آنها در انتخابات مي‌شود. استاندار لرستان گفت: راي مردم در صندوق‌هاي اخذ راي مانند امانتي است كه بايد از نگهداري شود و به دور از هر گونه تفكرات جناحي، انتخابات بايد با صحت و سلامت كامل برگزار شود. صابري با بيان اينكه مردم بايد با حضور گسترده خود در اين انتخابات نقشه‌هاي شوم دشمنان را نقش بر آب كنند، اظهار داشت: انتخابات رياست جمهوري از جايگاه بالايي برخوردار است‌ و مردم فهيم ايران اسلامي اين را خوب مي‌دانند‌ كه حضور حداكثري آنها سبب ياس و نااميدي دشمنان مي‌شود. وي با اشاره به تهيه شدن مقدمات برگزاري انتخابات دهم رياست جمهوري در استان بر لزوم رعايت اخلاق انتخاباتي توسط ستادهاي انتخاباتي نامزدها و حاميان آنها تأكيد كرد. استاندار لرستان گفت: انتخابات ايران انتخاباتي بر پايه مباني اسلامي است كه در آن اخلاق نقش اساسي دارد و بايد از هر گونه تخريب و بد اخلاقي‌ها در تبليغات پرهيز شود.
صابري خاطرنشان كرد: با تخريب ديگران نمي‌توان برجستگي‌هاي خود را ثابت كرد و مردم با آگاهي و هوشياري تصيمم درست‌تر را مي‌گيرند. وي تصريح كرد: مردم در سراسر كشور از شعور بالاي سياسي بهره‌مند هستند و در 22 خرداد بايد با صيانت از آراي مردم در زمينه خدمت‌رساني به آنان اقدام كرد. صابري خاطرنشان كرد: همه عوامل اجرايي، ستادي، نظارتي و امنيتي براي برگزاري انتخاباتي پرشور و به دور از تشنج در تلاش هستند و در روز انتخابات از آراي مردم صيانت مي‌كنند. انتهاي پيام/ص10
10:29 - 19 خرداد 1388

0 بازدید




1 پاسخ