بيست و نهمين سالگرد شهيد شيرودي برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: مراسم بيست و نهمين سالگرد شهادت شهيد شيرودي عقاب تيز پرواز آسمان‌هاي جنوب و غرب كشور، روز پنج‌شنبه هفته جاري برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از تنكابن، از 2 هزار و 665 شهيد ارتش در استان مازندران نام شهيد شيرودي در كارنامه پرافتخار ارتش جمهوري اسلامي ايران در مقاطع مختلف تاريخ انقلاب اسلامي مي‌درخشد. شهيد علي‌اكبر قربان شيرودي دي ماه سال 1334 در يك خانه روستايي در بالا شيرود تنكابن ديده به جهان گشود و تحصيلات ابتدايي را در روستاي لرزبن تنكابن به پايان رساند،‌ حين تحصيل دوره دبيرستان در جلسات عزاداري و سينه‌زني و ديدار با روحانيان و افراد مذهبي شركت مي‌كرد و از محضر آنها سود مي‌جست. شهيد شيرودي پس از جذب در هوانيروز ارتش براي گذراندن دوره كامل نظامي به پادگان هوانيروز اصفهان اعزام شد. خلبان شيرودي با آموزش كامل خلباني به ويژه چرخبال كبري به همه فنون نظامي روز آشنا شد. ‌شهيد شيرودي پس از ورود حضرت امام (ره) در ايجاد كميته‌هاي مردمي و گروه‌هاي انقلابي در هوانيروز اقدام كرد. شيرودي اين عقاب عاشق شهادت بامداد 28 اسفند 57 داوطلبانه به سنندج پرواز كرد و در تارو مار كردن نيروهاي ضد انقلاب ايثارگرانه جنگيد. سرتيپ خلبان شهيد علي‌اكبر قربان شيرودي عقاب تيز پرواز آسمان‌هاي جنوب و غرب كشور در ارديبهشت سال 60 در يكي از مناطق عملياتي سرپل ذهاب به شهادت رسيد. مادر شهيد شيرودي در گفتگو با خبرنگار فارس در تنكابن گفت: علي‌اكبر فرزند رنج و محروميت بود و با مشكلات و سختي‌ها مبارزه مي‌كرد.
وي افزود: همانطور كه بارها فرزند شهيدم در سخنانش مي‌گفت خود را يك روستا زاده و سرباز ساده اسلام مي‌پنداشت و به خانواده سفارش مي‌كرد كه به حجاب و دستورات اسلام خيلي اهميت دهند. مراسم بزرگداشت بيست و نهمين سالگرد شهادت امير سرتيپ خلبان علي‌اكبر قربان شيرودي پنجشنبه هفته جاري در مزارش واقع در امامزاده سيد‌حسين شيرود تنكابن با حضور مسئولان لشگري و كشوري برگزار مي‌شود. انتهاي پيام/ص20
14:15 - 8 اردیبهشت 1388

0 بازدید




1 پاسخ