مردم به شاخص‌ها و كارنامه افراد راي مي‌دهند

خبرگزاري فارس: نايب رئيس مجمع نمايندگان‌ آذربايجان شرقي گفت: مردم به شاخص‌ها، كارنامه افراد و آنهايي كه مرد عمل هستند و واقعا مي‌خواهند كاري در كشور انجام دهند، راي خواهند داد‌.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهر، ارسلان فتحي‌پور پيش از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: مردم شعور سياسي بالايي دارند و عملكردهاي دولت‌هاي قبلي و فعلي را هم به راحتي مي‌توانند با هم مقايسه كرده و تفاوت‌ها را متوجه شوند كه اين امر از آگاهي خوب مردم ناشي مي‌شود بنابراين نمي‌توان اين ملت را دست كم گرفت. نايب رئيس مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي با بيان اينكه مردم انتخاب درست خود را خواهند كرد و جاي نگراني نيست، اظهار داشت: ملت آزاده ايران اسلامي با عزتمندي كه همواره به جهان و جهانيان اثبات كرده‌اند، خود بهتر مي‌دانند و تشخيص مي‌دهند كه به چه كسي راي خواهند داد و نمي‌توان آنها را فريب داد. وي افزود: كسي كه به عنوان رئيس جمهور انتخاب مي‌شود بايد قبل از هر چيز به فكر اتحاد ملت ايران و منافع ملي بوده و شاخصه‌هايي مثل اصلح بودن، داراي تحصيلات كافي و برخاسته از ميان مردم را دارا باشد. فتحي‌پور تاكيد كرد: فرد منتخب بايد همچنين اعتقاد به آرمان‌هاي اسلام و انقلاب داشته باشد و طوري عمل نكند كه باعث به وجود آمدن شكاف در حاكميت كشور شود. نايب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس افزود: با توجه به اين كه قدرت‌هاي جهاني مخالف جمهوري اسلامي تمام تلاش و همت خود را براي ناكارآمد جلوه ‌دادن حركت‌هاي انقلابي مردم ايران به كار بسته‌اند، به نظر من حضور گسترده آحاد ملت در انتخابات پاسخ محكمي براي محكوم كردن نظريات واهي آنها خواهد بود.
نماينده مردم كليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي گفت: استكبار جهاني قصد دارد افكار عمومي دنيا را متقاعد كند كه حكومت اسلامي ايران از پشتوانه مردمي برخوردار نيست. فتحي‌پور افزود: متاسفانه ما تمام كارها را سياسي مي‌كنيم كه اين موجب انحراف از مسير اصلي خواهد شد. وي اظهار داشت:با اين تفاسير نمي‌دانم چه وقت كار خواهيم كرد، نبايد فرصت‌ها را از دست بدهيم و حتي يك روز تعلل و سستي هم خيانت به كشور است. انتهاي پيام/ش20
12:43 - 1 اردیبهشت 1388

0 بازدید




1 پاسخ