تمام روستاهاي خليل‌آباد آب سالم دارند

خبرگزاري فارس: فرماندار سابق خليل‌آباد گفت: تمام روستاها و مناطق عشايري اين شهرستان لوله‌كشي آب داشته و از نعمت آب آشاميدني سالم برخوردارند.
مهدي هنرور امروز در حاشيه مراسم توديع خود در گفتگو با خبرنگارفارس در خليل‌آباد اظهار داشت: خليل‌آباد يكي از شهرستان‌هاي پيشتاز خراسان رضوي در اجراي مصوبات سفرهاي نخست و دوم هيئت دولت است به گونه‌اي كه مصوبات سفر نخست اجرا شده و مصوبات سفر دوم نيز 70 درصد پيشرفت فيزيكي كرده است. وي با اشاره به 5/5 برابر شدن سرعت اجراي پروژه‌ها در دولت نهم افزود: ضريب نفوذ تلفن شهري در خليل آباد از 9/21 درصد در سال 84 به 32/48 درصد در اسفند ماه سال 87 و ضريب تلفن روستايي از 3/13 به 4/26 افزايش يافته است. فرماندار سابق خليل‌آباد با بيان اينكه تمام روستاهاي اين شهرستان داراي تلفن ثابت هستند، خاطرنشان كرد: ضريب نفوذ تلفن همراه از 23 درصد در سال 84 به 56/119 درصد در پايان سال گذشته افزايش يافت. هنرور با اشاره به اختصاص 5/16 ميليارد ريال از اعتبار سال گذشته خليل‌آباد به پروژه‌هاي آبرساني تصريح كرد: علاوه بر آبرساني به تمام روستاهاي خليل‌آباد، 73 درصد از جمعيت شهرستان نيز از نعمت گاز برخوردار هستند. وي ادامه داد: طي چند سال گذشته با پرداخت 80 ميليارد ريال تسهيلات به بنگاه‌هاي زودبازده اقتصادي 196 شغل ايجاد شده است كه نسبت به سال‌هاي گذشته بي‌سابقه است. فرماندار سابق خليل‌آباد با اشاره به اعطاي وام ازدواج به 2 هزار و 719 نفر از زوج‌هاي معرفي شده به بانك توسط صندوق مهر امام رضا (ع) اضافه كرد: اين اقدام انگيزه تشكيل خانواده را در جوانان تقويت كرده است.
هنرور اختصاص 32 ميليارد و 770 ميليون ريال از اعتبارات ويژه سرمازدگي و خشكسالي خراسان رضوي به خليل‌آباد را به عنوان يكي از نشانه‌هاي توجه ويژه دولت نهم به مناطق محروم خواند و ادامه داد: اين توجه‌ها رضايت خاطر مردم را به دنبال داشته است، به گونه‌اي كه با حضور در انتخابات و استقبال از طرح‌هاي دولت از جمله طرح هدفمند كردن يارانه‌ها اين رضايت را نشان دادند. انتهاي پيام/ح20
15:08 - 18 فروردین 1388

2 بازدید




1 پاسخ