تمام مردم بايد صرفهجويي را از خود آغاز كنند
خبرگزاري فارس: نماينده كرج در مجلس گفت: براي اجراي رهنمودهاي مقام معظم رهبري در اجراي الگوي صحيح مصرف، تمام مردم بايد صرفهجويي را از خود آغاز كنند.
عزيز اكبريان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كرج افزود: مقام معظم رهبري با ديد روشني كه از شرايط كشور و جهان دارند، هر سال در پيام نوروزي ضروريترين امور كشور را در قالب رهنمودهاي ارزشمندي به جامعه منتقل ميكنند.
وي ادامه داد: فرمايشات مقام معظم رهبري همواره سرلوحه تمام كارها و امور در كشورمان بوده است و امسال نيز تك تك مردم بايد به پيام جديد معظم له لبيك گفته و صرفهجويي و اصلاح الگوي مصرف را از خود شروع كنند.
نماينده كرج در مجلس تصريح كرد: اصلاح الگوي مصرف يك كشور به طور حتم نيازمند عزم ملي است و اين مهم در صورتي محقق ميشود كه همه مردم در هر جايگاهي كه هستند خود را ملزم به انجام آن ببينند.
اكبريان با اشاره به دستگاهها و ادارات دولتي و نهادهاي حاكميتي خاطرنشان كرد: وقتي ميگوييم هر فردي بايد صرفهجويي را از خود شروع كند، منظور آن است كه اين فرد در زندگي شخصي و همچنين مسئوليتي كه جامعه بر عهده وي قرار داده است، بايد به اين مهم بپردازد.
وي ادامه داد: به عنوان نمونه يك مدير بخش دولتي بايد ابتدا صرفهجويي را از زندگي شخصي خود آغاز و آن را به اداره و دستگاهي كه مديريتش را بر عهده دارد، گسترش دهد.
اكبريان در پايان با اشاره به منابع اندك و نياز گسترده كشور به اين منابع اشاره كرد و ادامه داد: منظور مقام عظماي ولايت قطعا اين نبوده است كه مردم مصرف نكنند، بلكه ايشان بر صحيح مصرف كردن تأكيد دارند و براي رسيدن به توسعه و پيشرفت ايران اسلامي اجراي صحيح رهنمود نوروزي ايشان ضروري است.
09:49 - 18 فروردین 1388