پيامبر اسلام (ص) در برابر رويدادهاي اجتماعي بيتفاوت نبود
خبرگزاري فارس: عضو شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم گفت: پيامبر اسلام حتي لحظهاي از شرايط روز غافل نبود و از كنار رويدادهاي اجتماعي بيتفاوت گذر نميكرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، آيتالله سيدهاشم حسينيبوشهري پيش از ظهر امروز در جشن ميلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) در سالن اجتماعات سازمان تبليغات استان گلستان افزود: بسياري از مسلمانان در برابر پيشامدهايي كه در كشور و يا در فضاي بينالملل رخ ميدهد خم به ابرو نميآورند، در حالي كه اين رفتار اصلا مطابق با رفتار پيامبر اسلام نيست.
وي تصريح كرد: ذهن همه مسلمانان بايد متوجه مسئوليتي كه بر عهدهشان قرار گرفته باشد و اين طور تصور نكنند كه در چارچوبي خاص قرار گرفتهاند و اتفاقات اطراف به آنها ارتباط ندارد.
حسينيبوشهري در ادامه با بيان بخشي ديگر از اخلاق و رفتار نبي اسلام و با اشاره به اين كه اخلاق آن حضرت تماما مطابق با قران بود، خاطرنشان كرد: خاتم الانبيا يك بنده واقعي نزد خداوند بود به گونهاي كه شوق به نيايش و عبادت در او موج ميزد و هنگام عبادت و نماز هيچ كس را جز خداوند نميشناخت.
عضو شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم ادامه داد: تكريم نعمات خداوند جزئي جدا ناشدني از روحيات حضرت محمد (ص) بود به گونهاي كه مخلوقات خداوند همه را عزيز ميشمرد و از ارزشگذاري مثبت و منفي بر نعمتهاي پروردگار پرهيز ميكرد.
عضو مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: يكي ديگر از خصوصيات بارز پيغمبر اسلام كه بايد به طور جدي مورد توجه مديران و مسئولان كشور قرار گيرد روحيه تحسين و سرزنش آن حضرت توامان با يكديگر بود.
حسينيبوشهري يادآور شد: رسول اكرم (ص) همچنان كه امور نيكو را مورد تشويق و تحسين قرار ميداد، كارهاي ناپسند و معيوب را نيز تقبيح ميكرد.
وي تاكيد كرد: تقبيح پيغمبر اسلام تنها يك سرزنش بيفايده نبود بلكه او به گونهاي رفتار ميكرد كه پايه و ريشه آن ناهنجاري و امر ناپسند از بين رفته و در مسير صحيح هدايت شود.
عضو شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم گفت: رفتار بيتكلف، عذرپذيري و پرهيز از خلق و خوي انتقامجويانه، توكل حقيقي به خداوند در انجام امور و سودرساني به مردم از ديگر ويژگيهاي پيغمبر است كه بايد سرلوحه فعاليتهاي همه مديران و مسئولان قرار گيرد.
انتهاي پيام/ش20
13:50 - 25 اسفند 1387