810 نفر از معلولان ابهر سهام عدالت گرفتهاند
خبرگزاري فارس: رئيس اداره بهزيستي شهرستان ابهر گفت: اين اداره، داراي 2هزار و 735 پرونده حمايتي و توانبخشي است و تاكنون 810 نفر از معلولان شهرستان سهام عدالت خود را دريافت كردهاند.
نعمت ملكي، امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در ابهر با اشاره به كلنگزني پروژه سالن ورزشي اين شهر براي استفاده معلولان اظهار داشت: 2هزار و 500 جلد دفترچه درمان به توانخواهان صادر شده و آموزشهاي پيش از ازدواج، مهارتهاي زندگي خانواده و پيشگيري از معلوليتها در حوزه امور فرهنگي و پيشگيري از سوي اين اداره انجام ميشود.
وي به تشكيل گروه هميار سلامتروان و تجهيز اين گروه در خصوص آموزش در محلهها اشاره و ابراز داشت: تشكيل 12 گروه هميار از زنان سرپرست خانوار و حمايتهاي لازم در مورد انجام كارهاي خدماتي از ديگر اقدامات اداره بهزيستي شهرستان ابهر است.
ملكي با بيان اينكه براي خريد دستگاه قند خوردكني براي گروه هميار زنان سرپرست خانوار مبلغي تخصيص يافته است خاطر نشان كرد: مبلغ 10ميليون ريال نيز به كلينيك مشاوره خصوصي تخصيص يافته است و پروژههاي توانبخشي و حمايتي به موسسات خيريه و كلينيكهاي مددكاري واگذار شده است.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان ابهر با اشاره به تجهيز و واگذاري مراكز توانبخشي به بخش خصوصي ابراز داشت: اقدامات مداخلهاي در خصوص پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي، طلاق، اعتياد و همسر آزاري و ارائه مشاورههاي تخصصي در زمينههاي تحكيم خانواده، تحصيلات و پيشگيري از طلاق از جمله برنامههاي اداره بهزيستي شهرستان ابهر است.
وي با اشاره به تحت پوشش قرار دادن توانخواهان رواني مزمن و انجام حمايتهاي لازم از آنان اظهار داشت: اختصاص اعتبار براي ساخت 20واحد مسكوني براي توانخواهان از سوي سازمان بهزيستي استان زنجان و توزيع 60 تن سيبزميني رايگان براي توانخواهان از طريق تعاون روستايي از ديگر اقدامات اين اداره است.
ملكي به برگزاري جشنوارههاي قرآني در بين كاركنان بهزيستي و معلولان و محرومان اشاره و ابراز داشت: پرداخت هزينههاي تحصيلي و شهريه دانشجويي معلولان و نظارت بر نحوه ارائه خدمات مطلوب در مهدهاي كودك از برنامههاي اين اداره در شهرستان ابهر است.
انتهاي پيام/ب30
12:06 - 19 اسفند 1387