9 پايگاه، كمكهاي مردم نطنز را جمعآوري ميكند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته امداد امام خميني (ره) نطنز گفت: در اين شهرستان 9 پايگاه، كمكهاي مردمي را در روز جشن نيكوكاري جمعآوري ميكنند.
اكبر خطيري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در نطنز اظهار داشت: با همكاري كميته امداد، بسيج و آموزش و پرورش در جشن نيكوكاري از طريق 9 پايگاه در سطح شهرستان نطنز كمكهاي مردمي جمعآوري ميشود.
وي افزود: كمكهاي جمعآوري شده در روز احسان و نيكوكاري، بين دانشآموزان زير پوشش كميته امداد و دانشآموز بيبضاعتي كه زير پوشش نيستند، توزيع ميشود.
رئيس كميته امداد نطنز خاطرنشان كرد: از طريق آموزش و پرورش صندوقهايي بين دانشآموزان توزيع شده و كمكهاي آنان جمعآوري ميشود كه پس از آن تحويل آموزش و پرورش شده و بين دانشآموزان بيبضاعت شناسايي شده به صورت بن توزيع ميشود.
وي بيان داشت: كمكهاي نقدي جمعآوري شده به وسيله پايگاههاي كميته امداد نيز به حساب هر دانشآموز ابتدايي 30 هزار تومان و راهنمايي و متوسطه50 هزار تومان واريز ميشود.
خطيري گفت: در حال حاضر 200 دانشآموز و 80 دانشجو زير پوشش كميته امداد اين شهرستان هستند.
وي افزود: همچنين400 دانشآموز بيبضاعت توسط آموزش و پرورش براي دريافت كمكها شناسايي شدهاند.
انتهاي پيام/ش30
10:57 - 13 اسفند 1387