جنايات غزه فراتر از جغرافياي ملي است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ملي جوانان استان گيلان گفت: جنايات غزه فراتر از جغرافياي ملي و مسائل مذهبي براي انسان‌هاي كره زمين است.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، حجت‌الاسلام سعيد مهدوي ظهر امروز در تجمع اعتراض‌آميز دانشجويان بسيجي دانشگاه‌هاي گيلان در واكنش به حملات رژيم غاصب رژيم صهونيستي به مردم بي دفاع غزه در مقابل دانشكده علوم پايه رشت افزود: رژيم صهيونيست و استكبار جهاني از دشمنان ديرينه اسلام و مسلمانان هستند. وي ادامه داد: كساني كه بر مبناي صلح و مصاديق كفر با دشمنان اسلام پاي ميز مذاكره مي‌نشينند، بدانند كه به‌زودي در پيشگاه افكار عمومي بشريت و به واسطه اين جنايت در پيشگاه الهي محكوم و منزوي مي‌شوند. رئيس سازمان ملي جوانان استان گيلان با بيان اينكه موضوع غزه مسئله يك ملت در جغرافيا نيست، اظهار داشت: هر انساني كه انسانيت در او محفوظ است، نمي‌تواند نسبت به اين حق‌كشي‌ها بي‌تفاوت باشد. مهدوي با اشاره به سكوت مجامع بين‌المللي اظهار داشت: امثال حسني‌مبارك‌ها و شاه‌ملك عبدالله بدانند كه سكوت آنها نه فقط خيانت به دين بلكه خائن به عالم نيز محسوب مي‌شود و در وادي حيواني خود حقايق انساني را گم كرده و در مقابل مردمي كه تنها خواسته آنها حفظ هويت و استقلال است، با دشمنان اسلام همكاري مي‌كنند. وي تصريح كرد: ملت ايران در طول تاريخ با بهره‌گيري از مكتب امام حسين(ع) و بهره‌گيري از فرامين مقام معظم رهبري، هميشه مهروز بوده و تجمع امروز دانشجويان، نمونه‌اي از عدالت‌خواهي، حق مداري و مهروزي ملت ايران است.
رئيس سازمان ملي جوانان استان گيلان ملت ايران را جلودار مبارزه با ظلم و ستم دانست و افزود: اين ملت در راستاي كمك به مردم غزه و براي بيداري افكار عمومي دنيا از هيچ حركت و حمايتي دريغ نمي‌كند و سران خائن عربي بدانند كه دشمن نابود مي‌شود و نداي مظلوم برنده‌تر از شمشير ظالم است. در اين تجمع نمايندگان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي گيلان به قرائت بيانيه‌هاي خود پرداختند و همچنين با ثبت نام در گردان‌هاي لبيك يا خامنه‌اي و امضاي طوماري، آمادگي خود را براي شركت در گردان‌هاي استشهادي اعلام كردند. انتهاي پيام/مي20
16:13 - 31 دسامبر 2008

0 بازدید




1 پاسخ