جنبش دانشجويي بدون تسامح به سوي نابودي اسرائيل قدم برميدارد
خبرگزاري فارس: انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه علوم پزشكي همدان با انتشار بيانيهاي اعلام كرد: تمام مسئولان بدون تسامح و تساهل بايد به سوي نابودي اسرائيل قدم بردارند و جنبش دانشجويي مسلمان براي تحقق اين اهداف قدم پس نميكشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان در اين بيانيه آماده است: غزه در اين روزها شاهد به خاك و خون كشيده شدن است به گونهاي بينظير، در چنين وضعي با سكوت و انفعال سران كشورهاي عربي و به ظاهر مسلمان و حمايت همهجانبه رژيم جنايتكار آمريكا موجب طغيان گرگهاي وحشي صهيونيسم شده است، گويا انسانيت و آزادگي در جهان مرده است، اما در غزه مقاومت همچنان زنده است و از آنجا نداي آزادگي سر ميدهد و بيترديد خط سرخ شهادت رژيم غاصب قدس را به سوي نابودي خواهد كشاند.
انجمن اسلامي دانشجويان با اشاره به آنكه نداي عاشوراي حسيني امسال پيش از موعد آن به گوش رسيد، اظهار داشت: نالههاي مادرها نه تنها در غزه بلكه در تمام عالم پيچيده است، اين جنايات پرده از چهره دروغين حقوق بشر غربي برداشت، حقوق بشر غربياي كه مساوي است با ظلم، جنايت، فوران صفات حيواني، سكوت نهادهاي بينالمللي، انفعال و ترس كشورهاي عربي؛ اين است معناي صحيح حقوق بشر غربي.
در ادامه اين بيانيه خطاب به جنايتكاران و سران خونخوار كاخ سفيد آمده است: آيا مبارزه تروريسم شما فقط با حمله به مردم غيرنظامي عراق و افغانستان معنا پيدا ميكند، حال كه يگانه تروريست جهان، اسرائيل شناخته شده است آيا زمان نابودي آن فرا نرسيده است، به يقين شما جنايتكار هستيد و بويي از انسانيت نبردهايد و بار ديگر حقانيت اين كلام منور اميرالمؤمنين(ع) «ما اكثر العبر و ما اقل الاعتبار» را بر همگان ثابت كرديد، سران كشورهاي عربي به حمايت از شياطين صهيونيسم، سكوت و تبعيت از آنان روي آوردهاند در حاليكه درس بزرگ تاريخ يعني نابودي جنايتكاران و صدام را ديدهاند.
در بخش ديگري از اين بيانيه تصريح شده است: اكنون كه ترس، سكوت، بازيچه بودن و انفعال شوراي به اصطلاح امنيت و ساير نهادهاي بينالمللي در كنار سكوت برخي سران كشورهاي مسلمان افشا شده است، بر ماست كه با حمايت و اعتراض همهجانبه، انزجار از رژيم صهيونيسم جنايتكار و پويايي درسي بزرگ به تاريخ دهيم تا عبرتي باشد براي هر كسي كه در پي جنايت و ظلم است.
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي همدان در پايان با اعلام حمايت خود از نداي ولايت فقيه، خاطر نشان كردند: جنبش دانشجويان مسلمان همصدا با ولي امر مسلمين، مظلومان غزه، ساير مسلمانان و آزاديخواهان جهان نداي هيهات من الذله را سر ميدهد و آمادگي خود را براي هر نوع اقدام و مجاهدت تا نابودي كامل ظلم و كفر و آزادي قدس شريف اعلام ميكند.
انتهاي پيام/ب20
11:59 - 10 دی 1387