مناطق آزاد كشور بايد رشد و توسعه پيدا كنند

خبرگزاري فارس: مشاور رئيس جمهور و دبير شوراي عالي مناطق آزاد كشور گفت: به منظور رشد سرمايه‌گذاري خارجي در كشور بايد مناطق آزاد موجود را رشد و توسعه دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرج، محمود صلاحي عصر امروز در مراسم كلنگ‌زني فاز نخست نمايشگاه بين‌المللي غرب استان تهران در فرودگاه پيام اظهار داشت: امروز كشورر ما در آستانه تحولات بزرگ اقتصادي است بنابراين بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و اصولي و همچنين توسعه سرمايه‌گذاري‌ها در بخش خصوصي اين انقلاب بزرگ را به رشد و تعالي برسانيم. وي ادامه داد: بايد اهداف اصل 44 قانون اساسي را رعايت كرده و سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي دولتي را متوقف و با هدف رشد بخش خصوصي گام‌هاي اساسي را برداريم. اين مقام مسئول گفت: امروز 75 درصد سرمايه‌گذاري‌ها در بخش دولتي است و تنها 25 درصد مربوط به بخش خصوصي مي‌شود بنابراين بايد با تمهيدات انديشيده شده اين امر را معكوس كرده و شاهد تحولات اقتصادي و رشد آن در بخش‌هاي خصوصي باشيم. صلاحي تصريح كرد: طبق برآوردهاي انجام شده در افق 20 ساله بايد 3 هزار و 500 ميليارد دلار در بخش‌هاي مختلف سرمايه‌گذاري شود بنابراين براي تحقق اين امر در هر سال 175 ميليارد دلار بايد سرمايه‌گذاري انجام شود. وي ادامه داد: امروز ديگر درآمد نفتي كشور به دليل نواسانات نمي‌تواند پشتوانه‌اي محكم براي اقتصاد كشور باشد بنابراين بايد با از بين بردن قوانين دست و پاگير در مناطق آزاد شاهد رشد سرمايه‌گذاري خارجي در كشور باشيم.
مشاور رئيس جمهور، مناطق آزاد را جزو نخستين مراكز مهم سرمايه‌گذاري اقتصادي عنوان كرد و در پايان گفت: رشد و توسعه مناطق آزاد مي‌تواند سرمايه‌گذاري‌هاي بزرگي را در خود جاي دهد كه به نفع اقتصاد كشور در آينده خواهد بود. انتهاي پيام/ش20
19:30 - 21 آبان 1387

0 بازدید




1 پاسخ