مجلس و دولت همواره از نهادهاي پويا حمايت كرده‌اند

خبرگزاري فارس:‌ نماينده مردم قم در مجلس گفت: مجلس و دولت همواره از نهادهايي كه در كار خود پويايي داشته‌اند، حمايت‌هاي لازم را كرده‌اند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جهاد دانشگاهي استان قم، علي بنايي در حاشيه بازديد از مركز درمان ناباروري در قم، ايجاد چنين مركزي را مايه افتخار قم دانست و گفت: با ايجاد اين مركز در قم مشكلات بيماران در رفت و آمد به تهران و خطرات جانبي آن كاهش مي‌يابد. وي ايجاد اين مركز را سبب تقويت بنيه‌ علمي جوانان استان عنوان كرد و افزود: جوانان بومي ‌قم با اثبات توانمندي‌هاي خود مي‌توانند قم را به عنوان مركز بهداشتي پزشكي مطرح كرده و زمينه جذب بسياري از بيماران داخل و خارج كشور را فراهم كنند. نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي خوداتكايي جوانان قمي ‌را سبب رشد و توسعه‌ علمي اين استان دانست. وي در ادامه به بنيه و توان جهاد دانشگاهي در زمينه‌ مشاغل تخصصي اشاره كرد و ادامه داد: جهاد دانشگاهي به عنوان نهاد انقلابي و با وجود روحيه انقلابي مي‌تواند در بسياري از زمينه‌ها منشا اثر باشد. بنايي تصريح كرد: مجلس و دولت همواره تا حد توان از نهادهايي چون سپاه و جهاد دانشگاهي حمايت كرده و به پويايي آن ارج نهاده‌اند. وي در پايان بر ضرورت توسعه مركز ناباروري جهاد دانشگاهي و احداث دي كلينيك ژنتيك براي جلوگيري از تولد فرزندان معيوب و معلول تاكيد كرد. رئيس جهاد دانشگاهي واحد قم نيز در اين بازديد با بيان ضرورت احداث مركز درمان ناباروري در قم گفت: جهاد دانشگاهي قم، اقدام به جذب افراد متخصص در زمينه‌هاي مختلف آزمايشگاهي،‌ جنين‌شناسي و ... مرتبط با بحث ناباروري كرده است.
ابراهيم فقيه‌زاده با بيان اينكه اين مركز بايد به يك مركز توريسم درماني تبديل شود، خاطر نشان كرد: با توجه به پذيرش بالاي بيماران و مراجعه بيماران از داخل و خارج كشور به اين مركز، نيازمند فضاي بيشتر و امكانات پيشرفته و به روز هستيم. وي همچنين از بررسي و اجراي چند طرح تحقيقاتي بزرگ توسط پژوهشگران مركز درمان ناباروري قم خبر داد. انتهاي پيام/ش
09:05 - 13 آبان 1387

0 بازدید




1 پاسخ