برگزاري دوازدهمين تور بينالمللي دوچرخهسواري دور كرمان
خبرگزاري فارس: دبير هيئت دوچرخهسواري استان كرمان گفت: دوازدهمين دور تور بينالمللي دوچرخهسواري دور كرمان از فردا در اين شهر آغاز ميشود.
حسين اسلامي در گفتگو با خبرنگار فارس در كرمان با اعلام اين خبر افزود: اين مسابقه در پنج مرحله برگزار ميشود كه مرحله نخست به مسافت سه كيلومتر در جاده هفت باغ، مرحله دوم از رفسنجان تا كرمان به مسافت 110 كيلومتر، مرحله سوم تايم تريل تيمي به طول 10 كيلومتر در جاده هفت باغ، مرحله چهارم در جاده جوپار ـ ماهان به مسافت 95 كيلومتر و دور پنجم در مصلاي كرمان به مسافت 60 كيلومتر برگزار ميشود.
وي ادامه داد: ارزشگذاري اين تور نسبت به ديگر تورهاي داخلي طبق گفته vsi نسبت به تورهاي اراك، آذربايجان و شمال بالاتر است و كيفيت خوبي دارد.
وي در مورد برنامهريزي و حضور تيمهاي خارجي در اين تور گفت: دو تيم ارمنستان و قرقيزستان و هشت تيم داخلي در اين تور شركت ميكنند اما طبق اساسنامه فدراسيون جهاني حداقل بايد چهار تيم خارجي حضور داشته باشند تا يك تور بينالمللي محسوب شود كه به علت حضور دو تيم حرفهاي صنعت مس كرمان و پتروشيمي تبريز اين رقابت بينالمللي محسوب شده است.
اسلامي با اشاره به نمودار و پروفايل مسير مسابقه افزود: براي جام دوچرخهسواري رياست جمهوري ايران براي تنظيم نمودارها از كنفدراسيون آسيا آمدند اما تمام نقشه و نمودارهاي تور كرمان توسط هيئت دوچرخهسواري استان انجام شده و از كيفيت بالايي برخوردار است.
تور بينالمللي دوچرخهسواري كرمان از فردا آغاز ميشود و تا 25 مهر ماه جاري ادامه دارد.
انتهاي پيام/ص
11:52 - 20 مهر 1387