راهاندازي بنياد نخبگان سمنان در دستور كار است
خبرگزاري فارس: مدير كل امور اجتماعي و شوراهاي استانداري سمنان از راهاندازي دفتر بنياد نخبگان در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، حسن سعدالدين صبح امروز در جلسه هماهنگي و پيگيري تاسيس اين دفتر گفت: استاندار سمنان تاكيد فراواني بر راهاندازي اين بنياد دارد و حمايتهاي لازم از جمله تامين فضاي فيزيكي را دستور قرار داده است.
وي به تواناييهاي علمي و فناوري بالا در استان سمنان اشاره كرد و گفت: وجود 35 مركز آموزش عالي و ظرفيت بالاي پذيرش دانشجو، وجود مراكز علمي و تحقيقاتي از جمله پاركهاي علمي و فنآوري، مراكز رشد و نظاير آن، ايجاد دفتر بنياد نخبگان را در استان سمنان ضروري ساخته است.
سعدالين ايجاد اين دفتر را از خواستههاي محققان، مبتكران و نخبگان استان سمنان دانست.
مدير كل امور اجتماعي و شوراهاي استانداري سمنان با تاكيد بر حمايت رياستجمهوري در اين زمينه گفت: رئيسجمهوري دستور تاسيس دفاتر بنياد نخبگان را در استانها دادهاند و در اين خصوص آييننامهاي تدوين و ارسال شده است.
انتهاي پيام/ر
10:43 - 21 مرداد 1387