توسعه شيراز در افق 1400 دروني و عمودي است
خبرگزاري فارس: مدير شهرسازي شهرداري شيراز گفت: توسعه شيراز براي سال هزار و 400 خورشيدي يك توسعه دروني و عمودي است و طرح بازنگري اين توسعه نيز تهيه شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، جواد بهادري امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه تراكم در شهر شيراز اكنون حدود 1/5 طبقه است افزود: براي يك كلان شهر چنين تراكمي بسيار كم و پائين است.
اين مقام مسئول در شهرداري شيراز با تصريح اينكه طرح توسعه بازنگري شده بر خلاف طرحهاي قبلي با رويكرد ساختاري، راهبردي و با نگرش تحققپذيري و اجرايي بودن تهيه شده است گفت: در اين طرح، الگوهاي تفكيك شده فضاي سبز، حمل و نقل و ترافيك، مراكز تجاري اداري و الگوي تراكمي كه به گفته وي الگوي اصلي توسعه شهر محسوب ميشود رعايت شده است.
بهادري گفت: طرح جامع شيراز، از سال 68 توسط مهندسين مشاور براي يك افق زماني 10 ساله مطرح شده و با توجه به اينكه از زمان اتمام اين طرح يعني از سال 78 تا كنون هيچ بازنگري درآن نشده بود، شهرداري شيراز با هدف بررسي دقيقتر و پاسخگويي به برخي مسايل شهروندان و سازمانها در خصوص توسعه شهري، بازنگري توسعه شهري را برنامهريزي كرد، انجام داد و به تصويب رساند.
وي توسعه عمودي مورد نظر را شامل افزايش تراكم ساختمانها و جمعيت مناطق مختلف شهري عنوان و اضافه كرد: طراحي اين طرح طي 3 سال و توسط كارشناسان امر انجام شده و پس از آن به تصويب شوراي اسلامي شهر، كميته فني كميسيون ماده 5 مسكن و شهرسازي، كميسيون ماده 5 استان و شوراي برنامهريزي استان فارس رسيده است.
مسئول دبيرخانه شوراي كلان شهرهاي كشور گفت: خدماترساني و دستيابي به همه نقاط در يك شهر خطي و افقي به راحتي امكان پذيرنيست و توسعه عمودي نيز اين امكان را ميدهد كه با استفاده از ظرفيتهاي موجود براي چند طبقه شدن ساختمانهاي سطح شهر شيراز، از گسترش خطي يا توسعه افقي شهر كه همان گسترده شدن بيرويه شهر به اطراف است جلوگيري كنيم.
انتهاي پيام/ص
18:36 - 14 بهمن 1386