آغاز احداث و بهرهبرداري از 3 طرح درماني در استان فارس
خبرگزاري فارس: احداث و بهرهبرداري از 3 طرح درماني و آموزشي در استان فارس با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شيراز، مجموع اعتبار اين طرحها كه عصر ديروز شنبه در نيريز و آباده طشك كلنگ آن به زمين خورد يا به بهرهبرداري رسيد، بالغ بر 14 ميليارد ريال اعلام شده است.
بيمارستان 25 تختخوابي آباده طشك كه در زميني به مساحت 2 هزار و 200 مترمربع و با هزينه كرد 6 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار احداث شده است از جمله طرحهاي افتتاح شده بود.
براساس اين گزارش، آغاز عمليات اجرايي ساختمان دانشگاه پيام نور واحد آباده طشك و بخش اطفال و داخلي بيمارستان شهداي شهرستان نيريز از جمله طرحهاي ذكر شده بوده است.
در دانشگاه مذكور كه در زميني به مساحت 10 هكتار احداث ميشود، رشتههاي تربيت بدني و علوم ورزشي، مديريت صنعتي، زبان، مترجمي زبان انگليسي و حسابداري داير خواهد شد.
همچنين عمليات اجرائي بيمارستان 40 تختخوابي نيريز كه در زميني به مساحت يك هزار و 300 متر مربع و با 2 ميليارد و 900 ميليون ريال اعتبار احداث ميشود، از ديگر طرحهايي بود كه در سفر وزير بهداشت آغاز شد.
بر اساس اين گزارش، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه هدف، خدمترساني به مردم به ويژه در مناطق محروم است، گفت: هيچ مشكلي در خصوص آنفلوآنزاي پرندگان در كشور وجود نداشته و ايران از وجود اين بيماري پاك است.
كامران باقري لنكراني با اشاره به تلف شدن 4 پرنده در يكي از روستاهاي مازندران كه هفته گذشته رخ داد، از اجراي مراقبتهاي لازم در اين مورد خبر داد و به مردم توصيه كرد تا ضمن رعايت موارد ايمني در مواجهه با پرندگان خصوصا در كودكان، گوشت پرندگان را در دماي بالاي 70 درجه طبخ و مصرف كنند.
وي وضعيت تختهاي بيمارستاني در استان را ناهمگون توصيف و خاطرنشان كرد: تعداد تختهاي بيمارستاني در استان فارس كم نيست، بلكه به طور نامناسب توزيع شدهاند، مشكل اصلي هم در مركز استان و به لحاظ تعداد و قدمت است كه با تعريف پروژههايي مانند بيمارستان 313 تختخوابي خاتمالانبيا مشكل مرتفع ميشود.
لنكراني با اشاره به افزايش 30 درصدي اعتبارات تعمير و نگهداري بيمارستانها در استان فارس گفت: يكي از مشكلات ما قاچاق دارو و مهمترين موضوع در اين رابطه، كاهش تقاضا است.
وي با تصريح اينكه، عمده داروهايي كه به صورت قاچاق در كشور وارد و توزيع ميشود، تقلبي است، گفت: اغلب داروهايي كه به صورت قاچاق وارد كشور ميشود، دارونما بوده و عمدتا داروهاي محرك و نيروز است كه در سيستم وزارت بهداشت وجود ندارد.
وزير بهداشت قاچاق دارو از كشور به خارج را يكي ديگر از مشكلات پيشرو دانست و خاطرنشان كرد: قيمت برخي اقلام دارويي در ايران يك پنجم كشورهاي همسايه است كه همين موضوع موجب قاچاق اين داروها ميشود.
وي بابيان اينكه وزارت بهداشت براي اينامر، برنامه دارد گفت: به دنبال آن هستيم كه از طريق سيستم توزيع هوشمند دارو با قاچاق مقابله كنيم، اما مهمتر از اين فرهنگسازي و كاهش تقاضا است.
انتهاي پيام/م
15:52 - 7 بهمن 1386