نظام هماهنگ پرداخت سال آينده اجرائي ميشود
خبرگزاري فارس: عضو هيئت رئيسه مجلس گفت: نظام هماهنگ پرداخت سال آينده با جديت پيگيري و اجرا خواهد شد.
حميدرضا حاجي بابايي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بيان اينكه دولت و مجلس به اجراي اين طرح در سال آينده هستند تصريح كرد: بعضيها ميخواهند با زير سئوال بردن اين طرح و فرافكني بين دولت و مجلس اختلاف بياندازند اما اين عده مطمئن باشند اين طرح سال آينده حتما اجرائي ميشود.
وي تأكيد كرد: دولت و مجلس ميخواهند با اجراي اين طرح عدالت را از سطح كشور رعايت كند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه دولت در بحث بودجههاي عمراني قدمهاي خوبي برداشته است تصريح كرد: اعتبارات عمراني در بودجه سال آينده به 24هزار ميليارد تومان افزايش يافته است كه اين امر قابل تقدير است و نمايانگر يك حركت عظيم و توسعهاي در كشور است.
نماينده مردم همدان در مجلس از اختصاص 3هزار و 500 ميليارد تومان براي بهزيستي خبر داد و افزود: با اين طرح تعداد زيادي از افراد نيازمند تحت پوشش بهزيستي قرار ميگيرند.
حاجي بابايي گفت: از 7 بهمن ماه كميسيون تلفيق به صورت رسمي فعاليت خود را براي رفع نواقص بودجه شروع خواهد كرد.
انتهاي پيام/ص
11:57 - 1 بهمن 1386