10مقاله پژوهشي دانشگاه كاشان، در مجلات بين‌المللي چاپ شد

خبرگزاري فارس: مدير پژوهشكده اسانس‌هاي طبيعي دانشگاه كاشان از چاپ 10 طرح پژوهشي اين پژوهشكده در مجلات بين‌المللي در سال‌جاري خبر داد.
محسن بهپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان افزود: موضوعات اين مقاله‌ها شناسائي، جداسازي و بررسي اثر ضد ميكروبي گياهان است. وي اظهار داشت: با توجه به اينكه اين پژوهشكده نخستين مركز اسانس‌هاي طبيعي در كشور است چاپ اين تعداد طرح پژوهشي در مجلات بين‌المللي قابل توجه و از لحاظ علمي ارزشمند است. وي يادآور شد: ساخت كرم، اسپري و استيك دافعه حشرات و ساخت سيستم خنك كننده جهت نصب بر روي ديگ‌هاي گلاب‌گيري سنتي از جمله طرح‌هاي اجرا شده اين پژوهشكده است. مدير پژوهشكده دانشگاه كاشان تصريح كرد: پيشگيري از عوارض جانبي در كرم و اسپري‌هاي شيميائي و كيفي‌تر كردن اسانس‌هاي حاصله در گلاب‌گيري سنتي از جمله فوايد اين 2طرح است. وي با اشاره به عوارض جانبي مواد شيميائي در داروها، لوازم آرايشي و افزودني‌هاي موادغذائي گفت: شناسائي و توليد اسانس‌هاي طبيعي جهت جايگزين كردن مواد شيميائي يكي از اهداف اصلي اين پژوهشكده است. وي خاطر نشان ساخت: جداسازي تركيبات اسانسي، كشاورزي و اصلاح‌نژاد گياهان اسانسي و فرآوري و توليد فرآورده‌هاي اسانسي از گروه‌هاي پژوهشكده اسانس‌هاي طبيعي دانشگاه كاشان است. بهپور همچنين از فارغ‌التحصيل شدن اولين دوره دانشجويان دانشگاه كاشان در رشته اسانس‌هاي طبيعي در مقطع كارشناسي ارشد طي 2ماه آينده خبر داد. اين مسئول تعداد اين فارغ‌التحصيلان را 6نفر ذكر كرد و افزود: در مهر ماه سال آينده سومين دوره جذب دانشجو در رشته اسانس‌هاي طبيعي دانشگاه كاشان صورت مي‌گيرد كه در اين دوره 20دانشجو جذب مي‌شود.
بهپور گفت: اين پژوهشكده جهت هر نوع همكاري و تبادل اطلاعات و تجربيات با ساير مراكز علمي، تحقيقاتي و صنعتي سراسر كشور آماده است. وي در ادامه با اشاره با افتتاح ساختمان اصلي اين پژوهشكده در روزهاي آينده افزود: اين ساختمان در وسعت 33 هكتار و در زيربنائي حدود يك‌هزار و 600 مترمربع و اساتيد مركز هزينه‌اي حدود يك ميليارد و 800 ميليون تومان ساخته و تجهيز شده كه از محل اعتبارات دانشگاه كاشان تأمين شده است. پژوهشكده اسانس‌هاي طبيعي كاشان از سال 1383 به صورت رسمي با مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري آغاز به كار كرده و اكنون با 12 نفر كادر علمي و 9 نفر دانشجو مشغول به فعاليت است. انتهاي پيام/آ/
12:40 - 13 آذر 1386

0 بازدید




1 پاسخ