كوتاه از ورزش خراسان جنوبي

خبرگزاري فارس: پايان پنجمين همايش ملي كويرنوردي‌، برگزاري جام فرهنگي ورزشي يادواره شهدا، معرفي نفرات برتر تور نهضت دوچرخه‌سواري و ... از مهمترين اخبار ورزشي خراسان جنوبي در 24 ساعت گذشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، پنجمين همايش ملي كويرنوردي ايران كه با حضور بيش از 300 نفر از كويرنوردان و دوست داران كوير از سراسر كشور در شهر بشرويه استان خراسان جنوبي برگزار شد، پايان يافت. اين همايش به همت اداره كل تربيت بدني استان و هيئت ورزش ‌هاي همگاني خراسان جنوبي برگزار شد و ورزش كاراني از استان‌هاي كرمان، همدان، قم، خراسان جنوبي، خراسان رضوي، مازندران، مركزي، اصفهان، سيستان و بلوچستان، فارس و آذربايجان شرقي حضور داشتند. در اين همايش كه از سي‌ام آبان ماه شروع شده بود ورزشكاران از شن‌هاي روان، ريگزار، جنگل‌هاي طاق، نمكزارها و باتلاق ‌هاي كويري ديدن كردند. *معرفي نفرات برتر تور نهضت دوچرخه‌سواري ثامن‌الائمه به مناسبت ميلاد امام رضا ع تور نهضت دوچرخه‌سواري ثامن‌الائمه به مسافت 265 كيلومتر در مسير نهبندان با حضور استان‌هاي خراسان جنوبي، خراسان رضوي و سيستان و بلوچستان برگزار شد. در اين تور نخست كه 43 ورزشكار شركت داشتند در مرحله سوم تام تريل انفرادي در شهرستان نهبندان با هم به رقابت پرداختند و در پايان مرحله اول كه به مسافت 150 كيلومتر برگزار شده بود، مهدي صالحي از خراسان جنوبي، حسام بخشيان از خراسان رضوي و اميرحسين افشاريان از خراسان رضوي به ترتيب اول تا سوم شدند. در مرحله دوم اين مسابقات كه به مسافات 100 كيلومتر برگزار شد امير حسين افشاريان، حسام بخشيان و مسعود پورهستي از خراسان رضوي اول تا سوم شدند.
همچنين در مرحله سوم كه به صورت تام تريل انفرادي برگزار شد امير حسين افشاريان از خراسان رضوي، محمد شيخ ويسي از سيستان و بلوچستان و محمد اديب از سيستان و بلوچستان مقام‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. در نتايج تيمي نيز خراسان رضوي با 79 امتياز اول، سيستان و بلوچستان با 143 امتياز دوم و خراسان جنوبي با 32 امتياز سوم شدند. *صعود كوهنوردان باشگاه پيوند سبز به قله‌هاي چهارده و باقران‌ باشگاه كوهنوردي پيوند سبز به مناسبت ميلاد با سعادت ثامن‌الحجج امام هشتم ع جمعه گذشته قله‌هاي چهارده و باقران را صعود كردند. به همين مناسبت 20 نفر از بانوان جمعيت اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي و باشگاه پيوند سبز در صعود ويژه بانوان از مسير چارگشت، دلجو، آروشه به قله باقران صعود كردند. همچنين تيم ديگري نيز از مسير علي‌آباد، مزار رزگ، به قله چهارده صعود كردند كه اين صعود همراه با آموزش مقدماتي سنگ ‌نوردي بود. *برگزاري جام فرهنگي ورزشي يادواره شهداي دهستان كاهشنگ در هفته بسيج به مناسبت ولادت امام هشتم ع و هفته بسيج، ستاد يادواره شهداي دهستان كاهشنگ با همكاري هيئت ورزش روستايي و عشايري استان، تربيت بدني شهرستان بيرجند و آموزش و پرورش اين شهرستان اقدام به برگزاري يك مسابقه فوتبال و يك بازي گروهي محلي كردند. بر اين اساس دو تيم فوتبال روستاي مرك و روستاي كمچا با يكديگر به رقابت پرداختند كه در نهايت تيم فوتبال روستاي مرك 2 برصفر به پيروزي رسيد. همچنين يك بازي گروهي محلي نيز برگزار شد كه با استقبال مردم روبرو شد.
انتهاي پيام/ع
12:55 - 5 آذر 1386

0 بازدید




1 پاسخ