سيستان و بلوچستان قهرمان جام «ولايت» شد
خبرگزاري فارس: رقابتهاي واليبال كاركنان وزارتخانه و سازمانهاي بازرگاني 3 استان كشور كه با عنوان جام «ولايت» در سالن شهداي كارگران سمنان جريان داشت، با قهرماني تيم سيستان و بلوچستان پايان يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، در رقابتهاي جام ولايت، تيم هاي واليبال سازمان هاي بازرگاني استانهاي كرمان، سمنان و سيستان و بلوچستان و يك تيم از ستاد وزارت بازرگاني حضور داشتند.
اين رقابت ها به مدت دو روز در سمنان برگزار شد و در ديدارهاي پاياني، تيم واليبال سيستان و بلوچستان با نتيجه دو بر يك تيم سمنان را از پيش رو برداشت . قهرمان شد.
تيم كرمان نيز با برتري دو بر صفر مقابل تيم ستاد وزارت بازرگاني دوم شد و تيم سمنان در جايگاه سوم قرار گرفت.
در ساير ديدارها نيز تيم كرمان موفق شده بود با نتيجه دو بر صفر تيم سمنان را شكست دهد و تيم ستاد وزارت بازگاني با همين نتيجه برابر تيم سيستان و بلوچستان ناكام ماند.
تيم برتر رقابتهاي واليبال جام "ولايت" به مسابقه هاي واليبال كاركنان وزارت بازرگاني راه يافت.
انتهاي پيام/ص
11:49 - 6 نوامبر 2007