حضور فيزيكي پليس، موجب احساس امنيت است
خبرگزاري فارس: فرمانده قرارگاه فتح و انتظامي سيستان و بلوچستان گفت: مردم با حضور فيزيكي پليس احساس امنيت ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان، محمد غفاري امروز در جلسه توجيهي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان كه در مجتمع تفريحي براسان برگزار شد، گفت: امنيت يك موضوع نسبي است و از نظر زماني، مكاني و سطحي متفاوت است.
وي افزود: مردم سيستان و بلوچستان با وجود شرارت هاي مكرر و ناامنيهاي اشرار و حضور اتباع بيگانه در استان احساس امنيت ميكنند زيرا به قاطعيت پليس اطمينان پيدا كرده اند.
غفاري ادامه داد: حضور به موقع پليس امكانات امنيتي پليس و هماهنگي پليس، در افزايش اين احساس امنيت تاثير مثبت دارد.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر مردم سيستان و بلوچستان احساس امنيت مي كنند و دانشجويان نيز مي توانند با آرامش كامل به تحصيل خود در اين استان ادامه دهند و مطمئن باشند نيروي انتظامي با قاطعيت كامل با عاملين مخل امنيت برخورد خواهد كرد و در راستاي از بين بردن ريشه هاي ناامني در استان خصوصا بحث مواد مخدر از هيچ تلاشي فروگذار نميكند.
غفاري از دانشجويان تازه وارد غيربومي كه با فرهنگ مردم منطقه آشنايي كامل ندارند، خواست تا در انتخاب دوستان خود نهايت دقت را دشته باشند و اطلاعات خانوادگي خود را تا حد ممكن حتي با دوستان خود در ميان نگذارند.
انتهاي پيام/م
14:51 - 29 مهر 1386