نقش بسيج و سپاه در دوران دفاع مقدس ارزنده است
خبرگزاري فارس: نماينده وليفقيه در استان سمنان نقش نيروهاي بسيج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را در دوران 8 سال دفاع مقدس بسيار ارزنده و بيبديل خواند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، سيدمحمد شاهچراغي پنجشنبه شب به مناسبت هفته گراميداشت دفاع مقدس در ديدار با اعضاي شوراي فرماندهي و نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران منطقه سمنان گفت: همه مردم و نيروهاي نظامي در دفاع مقدس سهيم بودند اما نقش سپاه و بسيج بيشتر است و پاسداران و بسيجيان با اخلاص به وظيفه و نقش خود به خوبي عمل كردند.
وي افزود: اگر هر كس و هر نهاد و سازمان به وظايفي كه بر عهده دارد به خوبي عمل كند و از موازي كاري و مداخله در امور هم پرهيز شود، حفظ دستآوردهاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس تا ظهور حضرت ولي عصر(عج) استمرار يافته و محفوظ ميماند.
نماينده وليفقيه در استان سمنان پيروي از خط ولايت را عامل حفظ دفاع مقدس دانست و تصريح كرد: بايد با سلاح مادي و معنوي به حفظ دست آوردهاي دفاع مقدس و انقلاب اسلامي بپردازيم.
شاهچراغي اظهارداشت: حفظ يك چيز و ارزش آن سختتر و مشكلتر از ايجاد آن است و همه مردم به ويژه بسيجيان و پاسداران بايد پايشان را جاي پاي حضرت امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي بگذارند و در گفتار و كردار پيرو ولايت باشند.
محمدحسين بابايي، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي منطقه سمنان نيز در اين ديدار گزارشي از وضع آمادگي دفاعي سپاه و بسيج و گردانهاي عاشورا و الزهرا ارائه كرد.
انتهاي پيام/ص
11:32 - 6 مهر 1386