كشف 250 دستگاه ريسيور ماهواره در خرمشهر
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي خرمشهر گفت: با تلاش مأموران بيش از 250 دستگاه ريسيور ماهواره در استان كشف شد.
جواد درخشانپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمشهر افزود: اين تعداد ريسيور ماهواره از يك دستگاه مينيبوس در حين گشتزني مأموران پليس راه خرمشهر در جاده امام صادق (ع) كشف شده است.
وي اظهار داشت: پس از مشكوك شدن نيروهاي پليس راه به مينيبوس با توقيف و بازرسي از آن، 250 ريسيور گيرنده ماهواره كشف شد.
فرمانده نيروي انتظامي خرمشهر خاطرنشان كرد: راننده مينيبوس براي فرار از مجرميت خود به مأموران پليس راه پيشنهاد دادن دو فقره چك مسافرتي به مبلغ يك ميليون ريال به عنوان رشوه را داد كه با واكنش و قاطعيت مأموران روبرو شد.
درخشانپور در پايان گفت: متهم پس از دستگيري جهت سير مراحل قانوني به دايره مبارزه با جرايم اقتصادي فرماندهي انتظامي خرمشهر تحويل شد و وسايل مكشوفه به صدا و سيماي مركز آبادان تحويل شد.
متهمان پرونده در حال حاضر با قرار وثيقه روانه زندان شدهاند.
انتهاي پيام/ع
10:29 - 31 شهریور 1386