رسيدگي به وضعيت مساجد اصفهان ضروري است
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه و امام جمعه اصفهان با نابسامان خواندن وضعيت مساجد اصفهان، اين مكان را نيازمند توجه ويژه ارزيابي كرد.
سيد يوسف طباطبائينژاد در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان گفت: ميراث فرهنگي نيازمند تحول فرهنگي است زيرا در برنامهريزي هاي آن اولويت ها در نظر گرفته نمي شود.
وي با اشاره به اينكه دولت كمتر به مساجد رسيدگي مي كند، افزود: مردم دنيا كشور را به نام اصفهان مي شناسند و بي شك اصفهان مايه افتخار ايران است، اما هنوز مساجد اصفهان غبارروبي نشده و به وضعيت نابسامان آن رسيدگي شايستهاي نمي شود.
طباطبائينژاد ادامه داد: توجه و رسيدگي بيش از حد سازمان ميراث فرهنگي به بازسازي برج هاي كبوتر و خانه هاي كبوتر باعث بي توجهي به مساجدي شده است كه اتفاقا از نظر ميراث فرهنگي نيز بسيار ارزشمند هستند.
امام جمعه اصفهان وضعيت فيزيكي مسجد امام خميني(ره) را نامناسب ارزيابي و بيان كرد: اين مسجد به پنج هزار متر فرش نياز دارد و درب هاي چوبي آن بايد با برنامه ريزي و بدون وقفه تعمير شود.
اين مقام مسئول در ادامه با اشاره به اينكه عفو يكي از مشخصه هاي بارز مومنان است گفت: عفو و بخشندگي از صفات الهي است و وسيلهاي براي اتصال و قرب به درگاه الهي مي باشد .
وي اظهار داشت: مقرب شدن چندين معنا دارد، مورد لطف و عنايت قرار گرفتن و از نظر صفات اخلاقي خدايي شدن، باعث نزديكي به خداست.
گفتني است، وزير جهاد كشاورزي تهيه تعدادي از فرش هاي مسجد امام را بر عهده گرفته است.
انتهاي پيام/ع
09:35 - 5 خرداد 1386