احداث سد در زنجان موجب رشد و توسعه استان خواهد شد
خبر گزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان زنجان گفت: با احداث سدها و با بكارگيري تمام توان و ظرفيت موجود استان، زنجان به رشد و شكوفايي ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان،محمدتقي واعظي امروز در ديدار با مديرعامل ،معاونين و مديران شركت آب منطقهاي زنجان اظهار داشت: خداوند متعال نعمتهاي زيادي به بندهگان خود عطا كرده است و بزرگترين نعمت در زندگي جوامع بشري بعد از هوا، آب است .
وي با ابراز رضايت از عملكرد اين شركت افزود: مدير عامل و كاركنان اين شركت با توان بالا در بخش آب فعاليتهاي چشمگيري انجام دادهاند كه اميدواريم همه اين تلاشها به نتيجه برسد .
امام جمعه زنجان با توجه به اهميت سد "مشمپا" در استان تصريح كرد : احداث سد "مشمپا" براي استان داراي اهميت بالايي است كه اميدواريم با پيگيري مسئولان در سال جاري شاهد شروع عمليات اجرايي آن باشيم.
در ادامه مدير عامل شركت آب منطقهاي زنجان در خصوص عملكرد اين شركت در سال گذشته گفت: در سال 85 اعتباري بالغ بر 320ميليارد ريال براي اجراي 16طرح ملي و استاني هزينه شده است .
مهدي موسوي افزود: مطالعات فاز 2 سد "مشمپا" به پايان رسيده و سعي داريم با همكاري سازمان مديريت و برنامهريزي كشور و مسئولان و نمايندگان استان در سال 86 عمليات اجرايي اين سد را از طريق فاينانس آغاز كنيم.
وي تصريح كرد: با مطالعه و احداث 16 سد مخزني بيش از يك ميليارد و 500 ميليون متر مكعب آبهاي سطحي استان زنجان مهار ميشود كه از جمله اين طرحها سد "تالوار" با حجم مخزني 500 ميليون متر مكعب و سد "گلابر" با حجم مخزن 116 ميليون متر مكعب است.
مدير عامل شركت آب منطقهاي زنجان پيشرفت فيزيكي تصفيه خانه آب شرب شهر زنجان را بيش از 90 درصد اعلام كرد و افزود: در اوايل تابستان سال جاري تصفيه خانه آب شرب شهر زنجان به بهرهبرداري ميرسد.
وي در پايان ميزان مصرف آب در بخش كشاورزي را بيش از 93 درصد اعلام كرد و افزود: در بخش شرب 5 در صد و در بخش صنعت 5/1 در صد از آب توليدي استان مصرف مي شود.
انتهاي پيام/ع
10:58 - 23 فروردین 1386