جهان اسلام به وحدت سياسي نياز دارد
خبرگزاري فارس: دبير موسسه گفتمان ديني، "وحدت سياسي، گفتوگو بين اديان و مبارزه با تكفير" را مهمترين استراتژيهاي مورد نياز جهان اسلام براي مقابله با غرب دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، حميدرضا غريبرضا يكشنبه شب در سلسله نشستهاي « بحرانهاي جهان اسلام ، رويكردها و راهكارها» كه با موضوع «امت واحده، آرمان پيامبر اعظم(ص)» در مدرسه علميه معصوميه برگزار شد عنوان كرد: وحدت دنياي اسلام در شرايط كنوني ارزش والايي دارد و بايد مسلمانان سعي كنند تا اين وحدت را بيش از پيش حفظ نمايند.
وي گفت: اسلام براي ايجاد حركت و بيداري مسلمانان و احياي تمدن اسلامي در جهان غرب 3 استراتژي در گذشته داشته كه اكنون نياز است تا هر سه استراتژي را به مرحله اجرا در آورد.
وي ادامه داد: اولين استراتژي مربوط به سيدجمالالدين اسدآبادي بود كه در بحث وحدت سياسي بين جهان اسلام تاكيد زيادي داشت.
دبير موسسه گفتمان ديني دومين استراتژي را مربوط به علامه شرفالدين دانست و افزود: در اين استراتژي فرهنگ گفتوگو بين اديان و مذاهب و احياي اين سنت تاكيد شده است.
غريبرضا گفت: استراتژي سوم مربوط به شيخ شلتوت از بزرگترين عالمان مصر بود كه در آن مبارزه با تكفير و پيروي از مذهب جعفري را صحيح دانسته بود.
وي در ادامه با اشاره به تلاش دشمنان براي ايجاد تفرقه بين شيعه و سني تصريح كرد: اهل قبله نبايد يكديگر را تكفير كنند، چون وجود تفرقه بين شيعه و سني باعث ميشود تا دشمنان به اهداف خود دست يابند.
دبير موسسه گفتمان ديني همچنين اظهار داشت: جهان غرب نيز در برابر جهان اسلام سه استراتژي سركوب جنبشهاي اسلام، ايجاد اسلام ليبرال و ايجاد اختلاف داخلي را به كار گرفت و متاسفانه فقط در ايجاد اختلاف داخلي بدون هيچ هزينهاي توانست به موفقيتهايي دست يابد.
وي در پايان بر لزوم وحدت بين شيعه و سني تاكيد كرد و گفت: همه بايد با قدرت تمام وحدت ميان شيعه و سني را حفظ كنند.
انتهاي پيام/ج
10:14 - 28 اسفند 1385