بسيج در پاسگاه‌هاي عملياتي خراسان جنوبي مستقر شد

خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي خراسان جنوبي گفت: در پاسگاه‌هاي عملياتي تمام شهرستان‌هاي استان يك گروه از بسيجيان مستقر شده‌اند.
غلامعلي نكوئي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بيرجند افزود: در سال جاري به دليل تشكيل اين پاسگاه‌ها، 30 تا 35 درصد از كشفيات مواد مخدر در استان تقويت شده‌اند. وي عنوان كرد: با تعامل بسيار مثبت و سازنده و حمايت‌هاي بي‌شائبه شوراي تامين استان و مسئولين و همچنين نحوه اجرا و انجام مأموريت‌هاي مختلف ناجا باعث شده است كه ما امروز دغدغه ناامني را در استان احساس نكنيم. نكويي با بيان اين كه خراسان جنوبي در بحث پيشگيري نياز به تقويت دارد، اظهار داشت: بعد از تشكيل قرارگاه عملياتي محدوده عملياتي و ماموريتي آن مشخص شد و درحال حاضر اولويت، مرز420 كيلومتري با افغانستان و گسترش پاسگاه‌هاي مرزي است كه تا كنون در اين راستا 36 پاسگاه، 57 برجك و 5 گروهان مرزي مأموريت پشتيباني و هدايت و نظارت مرزها را انجام داده‌اند. وي از ساماندهي 13دسته بسيجي در پاسگاه‌هاي عملياتي خراسان جنوبي خبر داد و گفت: در هر دسته 21 نفر عضويت دارند. فرمانده نيروي انتظامي خراسان جنوبي در مورد طرح امنيتي حريم مرز اظهار داشت: اين طرح به منظور ساماندهي مرز در سطح استان كه شامل 2 فاكتور منطقه قرمز يا ممنوعه و منطقه زرد يا تحت كنترل است با نظارت عناصر انتظامي و مرزبانان تعريف شده است كه پس از تصويب نهايي عملياتي و اجرايي مي‌شود.
وي در ادامه در تشريح نحوه اقدامات يگان‌هاي قرارگاه عملياتي فجر در 9 ماهه اول سال جاري، گفت: طي اين مدت 3 ميليون و 606 هزار و 833 ليتر سوخت قاچاق در استان كشف شده است و در همين رابطه 941 دستگاه انواع وسايط نقليه توقيف و 16هزار و 225 نفر دستگير شده‌اند. نكويي افزود: در اين مدت همچنين 42 فقره درگيري انجام شده كه طي اين درگيري‌ها 11 نفر از اشرار به هلاكت رسيدند و 2 نفر از نيروهاي ما شهيد شدند. وي تصريح كرد: آمار گروگانگيري در 9 ماهه اول از 11فقره در سال گذشته به 4 فقره در سال جاري كاهش پيدا كرده است و از ابتداي تشكيل و راه‌اندازي استان بالغ بر 100 نفر گروگان ايراني كه دربند افاغنه بودند در تعامل مرزبان كشور افغانستان آزاد شده‌اند. انتهاي پيام/ج
15:01 - 20 دی 1385

0 بازدید




1 پاسخ