نتايج انتخابات شوراي شهر ليكك مشخص شد
خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان بهمئي گفت: با پايان يافتن شمارش آراي سومين دوره انتخابات شوراي شهر و روستا، نتيجه انتخابات شوراي شهر ليكك مركز اين شهرستان مشخص شد.
حمدالله مبشري در گفتوگو با خبرنگار فارس در ياسوج افزود: اسفنديار نيكبين با دو هزار و 360 راي، حسين ستوده با 2 هزار و 49 راي، سلطانعلي شفيعي با يك هزار و 972 رأي، محمد ويسينژاد با يك هزار و 948 رأي، شعبان بهمئي با يك هزار و 921 رأي به عنوان پنج عضو اصلي شوراي شهر ليكك انتخاب شدند.
وي اظهار داشت: رحمان اكبري با يك هزار و 794 رأي، محسن بخرد يك هزار و 771 رأي و مسيح همتي با يك هزار و 615 رأي به عنوان اعضاي عليالبدل شوراي شهر بهمئي نيز معرفي شدند.
وي تصريح كرد: اين افراد منتخب از همه گروهها و جناحهاي سياسي به شوراي شهر ليكك راه يافتند.
مبشري در خصوص انتخابات مجلس خبرگان رهبري در شهرستان ليكك نيز گفت: از 18 هزار و 500 آراي مأخوذه در اين شهرستان ملكحسيني 15 هزار و 800 رأي و علي عدالت نيز سه هزار رأي را به خود اختصاص دادند.
وي اضافه كرد: بيش از 90 درصد از مردم اين شهرستان در انتخابات مجلس خبرگان رهبري و شوراي اسلامي شهر و روستا شركت كردند.
انتهاي پيام/ج
19:43 - 27 آذر 1385