سوياكاران گلستاني مواظب مزارع خود باشند
خبرگزاري فارس: مدير حفظ نباتات سازمان جهادكشاورزي استان گلستان از كشاورزان خواست مواظب مزارع سويا باشند.
اسماعيل متكي در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان افزود: شهريور زمان تشكيل غلاف در سويا است كه همزمان با تشكيل غلاف، كرم ساقه خوار سويا با حمله به اين گياه از غلاف آن تغذيه ميكند.
وي افزود: اين آفت با تغذيه از غلاف سويا مانع تشكيل دانه در آن ميشود و باعث كاهش عملكرد اين محصول ميشود و حتي در مواردي تا 100 درصد به مزارع آسيب وارد ميكند.
متكي گفت: به دليل ارتفاع حدود يك متري سويا در زمان غلاف بستن و تشكيل غلاف در قسمت تحتاني گياه به آساني قابل تشخيص نيست.
مدير حفظ نباتات سازمان جهادكشاورزي استان گلستان از كشاورزان خواست به مزارع خود سركشي و در صورت مشاهده اين آفت به مراكز خدمات جهاد كشاورزي و يا كلينيكهاي گياه پزشكي مراجعه و به توصيه هاي آنان عمل كنند.
امسال در سطح حدود 60 هزار هكتار از اراضي استان سويا كشت شده است.
استان گلستان با 20 هزار و 438 هزاركيلومتر مربع وسعت حدود 680 هزار هكتار اراضي زراعي دارد.
انتهاي پيام/ب
11:28 - 10 شهریور 1385