5 سارق چك مسافرتي در اهواز دستگير شدند
خبرگزاري فارس: 5 سارق كه با متوقف كردن يك خودرو، چك پولهاي سرنشينان آن را به سرقت برده بودند، دستگير شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي فرماندهي انتظامي استان خوزستان، اين سارقان در ميدان سياحي اهواز با حمله به يك خودروي بيوك، آن را متوقف كرده و كيف دستي حاوي 50 ميليون ريال چك پول سه نفر سرنشين آن را سرقت و از محل با موتور سيكلت متواري شدند.
اين گزارش حاكي است: مال باختگان با تعقيب سارقان محل تجمع آنها را شناسايي و به مأموران كلانتري 19 اهواز اطلاع دادند و مأموران پس از هماهنگي با مقام قضايي وارد منزل فردي به نام احمد ـ س شدند و در اين ارتباط 5 نفر را دستگير كردند.
متهمان به سرقت چك پولها اعتراف كردند و همچنين 25 ميليون ريال از پولهاي مسروقه از آنها كشف و ضبط شد، اما بقيه چك پولهاي ربوده شده نزد يكي ديگر از متهمان است كه متواري است و تلاش براي دستگيري او و كشف چك پولها ادامه دارد.
انتهاي پيام/32
16:51 - 18 تیر 1385