نرخ شهريه مدارس غير انتفاعي اعلام شد
خبر گزاري فارس: مديركل سازمان آموزش و پرورش استان همدان گفت: نرخ اخذ شهريههاي مدارس غير انتفاعي مشخص و اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، ابراهيم سحرخيز امروز در جمع خبرنگارارن افزود: مدارس دولتي حق گرفتن هيچ گونه وجهي را ندارند ولي مدارس غير انتفاعي بر اساس قيمتهاي مشخص شده ميتوانند شهريه دريافت كنند.
وي در خصوص ميزان شهريه در مدارس غير انتفاعي گفت: در مقطع ابتدائي 2 ميليون ريال، در مقطع راهنمائي 3 ميليون ريال و در مقطع دبيرستان شاخهي نظري هر واحد 140 هزار ريال و مهارتي 170هزار ريال و پيش دانشگاهي 160 هزار ريال مصوب شده است.
سحرخيز در ادامه به غنيسازي اوقات فراغت دانش آموزان اشاره كرد و اظهار داشت: در سازمان آموزش و پرورش 2 طرح براي غنيسازي اوقات فراغت دانش آموزان با بسيج براي تعميرات و زيبا سازي مدارس و طرح ديگر هم ايجاد پايگاههاي دانش آموزي است كه متولي آن سازمان دانش آموزي است.
مديركل سازمان آموزش و پرورش استان همدان در ادامه به سرانه فضاي دانش آموزي در استان اشاره و خاطر نشان كرد: استان همدان از لحاظ سرانه فضاي دانش آموزي به حد نصاب كشوري نرسيده است و هيئت دولت در مصوبات خود سازمان مديريت و برنامه ريزي را مكلف كرده كه سرانه فضاي دانش آموزي استان همدان را به ميانگين كشوري برساند.
وي در پايان اعلام كرد: از اين به بعد فرهنگيان از طريق كارت اعتباري پارسيان ميتوانند بن و كالاهاي خود را از فروشگاهها با ارائه كارت اعتباري دريافت كنند.
انتهاي پيام/ب
17:00 - 7 تیر 1385