9 درصد دانش آموزان شاهرود بيبضاعت هستند
خبرگزاري فارس: مدير آموزش و پرورش شاهرود با اشاره به وجود 31 هزار و 821 دانش آموز در اين شهر گفت: 2 هزار و 588 نفر از اين تعداد يعني 9 درصد بيبضاعت هستند.
جمشيد شكوهي در آستانه جشن نيكوكاري در گفتوگو با خبرنگار فارس در شاهرود افزود: از اين تعداد دانش آموز بي بضاعت، يك هزار و 160 نفر دختر و بقيه پسر هستند.
وي اظهار داشت: خيرين شاهرود هر ساله در جشن نيكوكاري 120 تا 140 ميليون ريال به صورت نقدي و غير نقدي براي كمك به دانش آموزان بيبضاعت هديه ميكنند.
شكوهي افزود: در جشن عاطفهها نيز 70 درصد كمكها به آموزش و پرورش تعلق ميگيرد كه شامل هداياي نقدي، لوازم التحرير و البسه است.
وي با انتقاد از كثرت و تعدد كانالهاي جمع آوري هدايا گفت: اگر هدايا از لحاظ كميت و كيفيت افزايش يابند مطمئناً ما را در امر كمك رساني بيشتر ياري خواهد كرد.
انتهاي پيام/ب
09:55 - 15 اسفند 1384