نبود امنيت شغلي مدرك گرايي را افزايش داده است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين با انتقاد از نظام آموزشي مدرك گرا، گفت نبود امنيت شغلي موجب شده تا مردم در تحصيل علم به مدرك گرايي گرايش داشته باشند.
سيد جعفر شهاب زاده امروز در همايش چهره‌هاي موفق سواد آموز استان قزوين به اهميت تعليم تربيت اشاره كرد و اذعان داشت: بحث آموزش در دين اسلام يكي از بنيانهاي مستحكم اين مكتب الهي است. قرآن با« اقرا» يعني خواندن شروع شده و اين زماني بود كه پيامبر به امي بودن شناخته مي‌شد. وي افزود: تفاوت كار معلمين و آموزشياران اين است كه مشكلات آموزشياران بيش از معلمان است زمينه كار در فعاليت معلمين فراهم است ولي آموزشياران هم بايد زمينه را آماده كنند و هم به آموزش بپردازند. شهاب زاده به اهميت فعاليت نهضت سوادآموزي اشاره كرد و اظهار داشت: مردم چون معادن طلا و نقره هستند كه بايد استعدادهاي پنهان آنها شكوفا شود و نهضت اين كار مهم را انجام مي‌دهد. نهضت سواد آموزي با تلاش خود دريچه‌هاي بسته را به روي مردم باز كرده و در مراحل بعدي آن را تقويت مي‌كند. رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين به توسعه علم در دنيا و دگرگون شدن تعريف بي‌سوادي اشاره كرد و بيان داشت: امروزه تعريف بي‌سوادي چون گذشته نيست بطوريكه در مالزي به افرادي باسواد مي‌گويند كه حداقل بتوانند كاتالوگ‌هاي زبان خارجي را ترجمه و با رايانه كار كنند ولي در كشورهاي جهان سوم مساله فرق مي كند و به باسوادي توانايي حداقل خواندن و نوشته اطلاق مي‌گردد. لذا تلاش امروز ما بايد اين باشد كه سطح سواداموزي را از لحاظ كيفيت رشد دهيم.
64 نفر در استان قزوين شناسايي شده‌اند كه سوادآموزي را از نهضت سوادآموزي آغاز كرده و هم اكنون با كسب مدرك ديپلم و بالاتر بعنوان چهره‌هاي موفق سوادآموز استان مطرح هستند. انتهاي پيام/.
13:37 - 8 دی 1384

0 بازدید



1 پاسخ