ترويج گفتمان رهبري بايد از دانش‌ آموزان شروع شود

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بسيج دانش آموزي كشور گفت:‌ ترويج گفتمان رهبري و ايجاد روحيه عدالتخواهي و آرمان سازي بايد از دانش‌آموزان شروع شود.
سردار سرتيپ دوم محمد صالح جوكار ضمن اعلام مطلب فوق به خبرنگار فارس در مشهد افزود:‌ تا پايان برنامه سوم توسعه در 42 هزار واحد مقاومت در سطح مدارس مقطع راهنمايي و متوسطه چهار ميليون و 263 هزار و 195 بسيجي دانش آموز داشتيم كه برنامه‌هايي در سه سطح شناختي، عاطفي و مهارتي براي آنها اجرا كرديم. وي در بررسي اهداف اين سازمان اظهار داشت: از جمله برنامه‌هايي كه در چشم انداز20 ساله اين سازمان پيش بيني شده است مي‌توان به آماده ساختن دانش آموزان بسيجي به منظور دستيابي به آگاهي،‌عدالت مداري، ولايت محوري،‌فناوري اطلاعات و مباني علمي،‌انديشه‌اي تر كرد. رئيس سازمان بسيج دانش‌آموزي كشور ، بسترسازي ورود دانش آموزان بسيجي به نهضت فرم افزاري را از مهمترين اهداف اين سازمان برشمرد و تصريح كرد: زمينه علمي بايد فراهم آيد تا با استفاده از هوش،‌ذكاوت و شاخصه‌هاي عملي، تفكري بسيجيان به اهداف خود در اين راستا برسيم. وي از موقعيت 12 نفر از دانش آموزان بسيجي كشور در المپيادهاي علمي جهاني خبر داد و خاطرنشان ساخت: در راستاي حمايت از اين استعدادهاي نمونه طرح‌هايي همچون توجه جدي به نخبگان بسيجي به منظور الگوبرداري دانش‌آموزان از آن‌ها، تشكيل بانك اطلاعاتي نخبگان بسيجي و احداث 300 پايگاه عملي در سراسر كشور در حال اجرا است. سردار جوكار بيان داشت:‌ بيشترين حضور در عرصه‌هاي مختلف كشور پس از انقلاب را بسيجيان داشته‌اند كه از جمله آن مي‌توان به شركت 550 هزار دانش آموزي بسيجي در جنگ تحميلي و شهادت 36 هزار نفر از‌ آنها اشاره كرد.
وي با تشريح برنامه‌هاي بسيج دانش‌آموزي ادامه داد: ‌اردوها و برنامه‌هاي بسيج به نسبت ميزان فعاليت افراد در بسيج و بعضا بدون درنظر گرفتن عضويت در اين نهاد مي‌باشد كه مهمترين برنامه‌هايي كه طي سال گذشته انجام شده اردوي راهيان نور، وارد كردن دانش آموزان به عرصه سازندگي، طرح معرفت و جشنواره‌هاي قرآني است. انتهاي پيام/
15:10 - 18 شهریور 1384

0 بازدید



1 پاسخ